חזיר עם תפוחי אדמה, תפוחים, רוטב שמנת חמוצה
חזיר עם תפוחי אדמה, תפוחים, רוטב שמנת חמוץ-סיידר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. לך לחנות ותביא שמן זית, מלח, מרק עוף פחות נתרן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Tenderloin חזיר תפוחים סיידר תפוחים עם תפוחי אדמה ותפוחים, צלעות חזיר סיידר דיז'ון עם בטטות ותפוחים קלויים, ו פירה בטטות, צלעות חזיר עם רוטב סיידר, תפוחים מבושלים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ שומן מן בשר חזיר פילה.
חום 1 כפית שמן בתנור הולנדי גדול ואטום מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף חזיר; לבשל 8 דקות או עד השחמה, מפנה מדי פעם.
להוסיף 2 כפיות שמן למחבת.
מוסיפים בצל; מטוגנים 5 דקות.
מוסיפים חזיר ותפוחי אדמה למחבת; מכניסים מדחום בשר לחלק העבה ביותר של בשר חזיר.
אופים, חשוף, ב 400 במשך 15 דקות.
הוסף תפוחים; אופים 20 דקות נוספות או עד תפוחי אדמה הם מכרז ו תרמומטר רושמים 160 (מעט ורוד).
הסר תערובת חזיר ותפוחי אדמה מן המחבת; להתחמם.
מוסיפים סיידר, מרק, קלבדוס, מלח ופלפל למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ומבשלים עד מופחת 1 כוס (כ 8 דקות).
הסר מהחום. מערבבים בשמנת חמוצה, ערבוב עם מקצף עד היטב מעורבב. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 1 דקה.
חותכים חזיר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מסדרים 3 אונקיות חזיר על כל אחד 6 צלחות; העליון כל אחד עם תערובת תפוחי אדמה כוס 1/4 כוס רוטב שמנת חמוצה.
הערה: עבור גרסה ללא אלכוהול, פשוט להגדיל את סיידר תפוחים 2 כוסות להשמיט את קלבדוס.