המתכון בשר חזיר ותפוחי אדמה עשבים ניתן להכין תוך כ-50 דקות . מנה אחת מכילה 416 קלוריות , 50 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . תמורת 2.62$ למנה תקבלו מנה עיקרית המשרתת 4. 12 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם שקדי חזיר, שום, תפוחי אדמה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 90% , וזה אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בשר חזיר ותפוחי אדמה עשבים , חזיר ותפוחי אדמה עשבים ותפוחי אדמה .
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים את שמונת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
2
מניחים את החזיר בתבנית אפייה רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מטפטפים שלושה רבעים מתערובת עשבי התיבול. לזרוק תפוחי אדמה עם תערובת עשבי תיבול שנותרה; מקום סביב בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות ותפוחי האדמה רכים.