תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר Tenderloin Agrodolce. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם זיתים, קורנית, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: שומר - שפשף בשר חזיר Tenderloin עם שאלוט - בצל Agrodolce, חזיר Conserva עם עגבניות ירוקות Agrodolce, ו צלעות חזיר בזיגוג מתוק חמוץ (maiale ב Agrodolce).
הוראות
1
מחממים תנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב הראשון 8 מרכיבים בסיר בינוני; מערבבים 1/2 מלח כפית. מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 45 דקות או עד בצל הם כמעט מכרז, ערבוב מדי פעם. לחשוף, להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים 7 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
שמן חום במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מפזרים חזיר באופן שווה עם הנותרים 1/2 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מוסיפים חזיר למחבת, ומבשלים 1 דקה. הפוך את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים מחבת בתנור; אופים ב 500 במשך 12 דקות או עד רשם מדחום 155 (מעט ורוד).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר מהתנור; תן לעמוד 10 דקות. פרוס חזיר לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
9
הערה יין: עם ניחוחות עדינים של תה שחור ואת הגחלים החרוכות של אש חמה, קנטינה Zaccagnini Montepulciano d ' Abruzzo 2007, il vino "dal tralcetto" ($14), שומר על קשר עם שני הערות מתוק חמוץ בצלחת זו. --אלכסנדר ספצ ' ר