חזיר Picadillo אמפנדס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 896 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. אם יש לכם אורגנו, קינמון טחון, צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. נסו Picadillo חזיר אמפנדס, Picadillo Empanadas, ו Tempeh Picadillo Empanadas (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצל jalapeo; לטגן 4 דקות או עד מכרז. מערבבים אבקת צ ' ילי הבא 4 מרכיבים (דרך שיני); לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
20 פרוסות זוקיני דקות
3
להוסיף חזיר; לטגן 5 דקות או עד חזיר הוא השחמה מכל הצדדים. מערבבים בצימוקים, רסק עגבניות, מלח ועגבניות. להפחית את החום, ומבשלים במשך 10 דקות או עד רוב הנוזל מתאדה. מגניב במקצת.
מניחים את קמח התירס המלוח-עיגולי בצק מחיטה מלאה על משטח מקומח קלות. כפית 1/4 תערובת חזיר לתוך מרכז של כל מעגל. מקפלים בצק על מילוי; הקש קצוות יחד עם מזלג או אצבעות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)