המתכון פלפל חזיר עם רוטב שמנת אסטי יכול להתבצע בערך 30 דקות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 322 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וקטוגני דיאטה. מתכון זה מ טעם הבית דורש שמן קנולן, פפריקה, פלפל גרוס גס וקצפת כבדה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון חזיר פלפל, קרם חזרת וקרוסטיני רימונים, חזיר פלפל עם רוטב פטריות-דיגבי, ו מדליוני חזיר מפולפלים ברוטב פטריות חריף.
הוראות
1
משטחים חזיר ל-1/2 אינץ'. עובי. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הפלפל, הפפריקה ואבקת השום.
באותה מחבת הקפיצו את הפטריות והבצל בשמן שנותר עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים מרק ואסטי ספומנטה. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, בערך 8 דקות. מערבבים פנימה שמנת. מביאים לרתיחה; מבשלים 3-5 דקות או עד להסמכה. מחזירים חזיר למחבת ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
Spumante
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה