חזיר צלוי בסגנון פורצ'טה
חזיר צלוי בסגנון פורצ'טה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, מלח, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו חזיר צלוי בסגנון פורצ'טה, בשר חזיר בסגנון פורצ'טה., ו ירך חזיר בסגנון פורצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים. הפוך 12 (1 1/2 אינץ') חריצים לאורך צד 1 של צלי, וחתיכות דברים עם תערובת שומר.
מניחים את הצלי, בצד החתוך למטה, על מחבת צלייה רדודה מצופה בתרסיס בישול. לשפשף תערובת שומר שנותר על החלק העליון של הצלי.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד רשם מדחום 155 (מעט ורוד).
מוסיפים יין למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
יוצקים תערובת יין לסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום, ומבשלים עד מופחת 2/3 כוס (כ 8 דקות).
יוצקים מיצים שהצטברו ממגש לתוך תערובת יין.
מגישים תערובת יין עם חזיר.