קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות50
מגזין

חזיר צלוי של סנטיאגו דה קובה במרינדה Allspice-כמון Adobo(Cerdo Brujo)

חזיר צלוי של סנטיאגו דה קובה במרינדה Allspice-כמון Adobo(Cerdo Brujo)
חזיר צלוי של סנטיאגו דה קובה במרינדה Allspice-כמון Adobo (Cerdo Brujo) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1236 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 96 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כמון טחון, מיץ תפוזים, מיץ ליים חלקים שווים ומיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Filete de Cerdo con Adobo (בשר חזיר במרינדה Tenderloin), אדובו צלעות חזיר במרינדה, ו אנצ'ילדה Cecinan (קציצות חזיר במרינדה Adobo) (מתכונים דומים).

הוראות

1
ביצוע Adobo
2
מניחים את השום, מלח, פלפלים, כמון, ו allspice בתוך מרגמה גדולה פאונד כדי להדביק עם עלי. מערבבים במיץ תפוזים מריר. (אתה יכול גם לטגן את החומרים האלה בבלנדר או מעבד מזון.) להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
הכנת החזיר
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
לקצץ את העור מהחלק הפנימי של הרגל בלבד. נגב את הבשר עם מטלית לחה. לעשות כמה חתכים עמוקים על כל חלק העור ולשפשף עם המלח.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
תן מנוחה לכמה דקות. לשפשף את המרינדה על כל החזיר, דוחף אותו לתוך החתכים ובין הבשר והעור. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 2 עד 3 שעות או מקסימום של 12 שעות. נגב את המרינדה מן העור עם מטלית נקייה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
צולה את החזיר
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מניחים את החזיר במחבת צלייה ואופים חשופים, צד העור למעלה, במשך 3 עד 4 שעות. בדוק את הצלי לעתים קרובות. כמו מיצי פאן להתאדות, לחדש אותם עם קצת מיץ תפוזים מתוק מדולל. בשר חזיר נעשה כאשר העור הוא פצפוצים ומיצים לרוץ ברור כאשר הבשר הוא פירסינג בחלק העבה ביותר של הרגל (כ 71° על מדחום בשר).
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
גימור המנה
10
הסר את החזיר מהתנור ולהרים אותו על קרש חיתוך, מחזיק את העצם עם מטלית. עם סכין חדה, להסיר את העור הפריך לחתוך אותו לחתיכות קטנות המשרתים.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מניחים אותם על גיליון עוגיות ולהגדיר בתנור כבוי, חשוף (אם אתה מכסה את פצפוצים, זה קיטור מקבל רטוב).
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
כדי להבעיר את מיצי המחבת, מניחים את מחבת הקלייה על הכיריים על אש בינונית ומוסיפים את השרי, משפשפים את החלקים השחומים בכפית עץ.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
13
חותכים את החזיר וחוזרים למחבת הצלייה עם מיצי המחבת כדי לשמור על הבשר לח וטעים. חזיר מתייבש בקלות, אז אם אתה חייב להחזיק אותו במשך יותר מ 30 דקות, לכסות את המחבת עם רדיד אלומיניום ולהחזיר אותו לתנור חם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מה לשתות: לוקה פינו נואר ממנדוזה, ארגנטינה, או משפחת רובלדו פינו נואר מלוס קרנרוס, קליפורניה
מרכיבים שתצטרך
פינו נוארפינו נואר
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
15
הגשה: הקפד לכלול כמה עור פריך ומיצים deglazed עם כל מנה.
16
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
17
Reprinted with permission from Gran Cocina Latina: The Food of Latin America by Maricel Presilla, © 2012 Norton