חזיר קובני עם אננס
חזיר קובני עם אננס נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך בצל, פתיתי צ'ילה, פלחי לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו בישול איטי קובני משך טאקו חזיר עם סלסה אננס, קציצות שעועית שחורה קובניות עם אורז אננס, ו אבוקדו קובני, גרגיר הנחלים וסלט אננס (Ensalada de Aguacate, Berro, Y Piña) (מתכונים דומים).
הוראות
ב 1 כוס למדוד, מיץ אננס להקציף, רוטב סויה, סוכר חום, שמן, זנגביל, allspice, פתיתי צ ' ילה, וחרדל יבש להתמזג. לקצץ שומן על צלעות חזיר כדי 1/4 אינץ'; לשטוף חזיר יבש טפיחה.
מניחים צלעות בשקית ניילון zip-נעילה גלון 1 ולהוסיף את כל תערובת מיץ אבל 1/4 כוס. תאטום את התיק ותהפוך למעיל.
בואו לעמוד, הפיכת התיק מדי פעם, לפחות 20 דקות, או להירגע עד 1 יום (ראה הערות).
בינתיים, לחתוך אננס לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מקלפים בצל וחותכים לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', משליכים קצוות.
מניחים הן בצלחת מעוטרת טפטוף באופן שווה עם תערובת מיץ הנותרים.
בואו לעמוד על 20 דקות, הפיכת פרוסות פעם אחת.
להניח צלעות( מרינדה להשליך), אננס, ובצל על גריל משומן על מיטה מוצקה של גחלים חמים או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); סגור מכסה על גריל גז. לבשל, מפנה פעם אחת, עד אננס ובצל הם השחמה, 5 עד 6 דקות בסך הכל, חזיר הוא השחמה בצד החיצוני וכבר לא ורוד במרכז (לחתוך לבדוק), 5 עד 7 דקות בסך הכל.
מקשטים עם אננס בגריל ובצל.
מפזרים עם נענע; להציע פלחי סיד לסחוט מעל חזיר.
זיווג יין: ריזלינג יבש. נסה את Trefethen 2003 (Oak Knoll המחוזי של עמק נאפה; $18), עם הדר, תפוח, הערות צמחים.