חזיר קורדון בלו
אם יש לך ביצה, קמח, לארוז פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: חזיר קורדון בלו, קורדון בלו צלעות חזיר, ו בשר חזיר Tenderloin קורדון בלו עם פטריות-רוטב שמנת חרדל.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
קחו את המדרגות הנעות, והניחו אותן על לוח, הניחו פרוסת נקניק וגבינה על כל אחד מהם וקפלו כדי להכין חבילה, לחצו על הקצוות יחד היטב. קח שלוש צלחות שונות, לשים קמח על אחד, פירורי לחם על אחר וביצה על הבא. מעיל כל חבילה בפירורים, ואז קמח, ואחריו הביצה, ואז מעיל בפירורים שוב.
מחממים מעט שמן במחבת כבדה גדולה ומבוססת, ולאחר מכן מוסיפים את החבילות המקומטות. מבשלים בצד אחד עד הזהב, על 4 דקות, ואז להפוך אותם ולשים את המחבת בתנור, לבשל במשך 10 דקות עד מבושל דרך.
מגישים עם טריזי לימון וירקות ירוקים מאודים.