הכי קל אי פעם Battenberg
הכי קל אי פעם Battenberg עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 694 קלוריות. אם יש לכם צבע מזון ורוד, ריבת משמש, קמח העלאת עצמיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: עוגת בטנברג, דלעת ספייס בטנברג, ו עוגת בטנברג מסורתית.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
באמצעות שכבה כפולה של רדיד, לעשות מחסום במורד המרכז של פח מרובע 20 ס " מ (או להשתמש בדיל בטנברג), ולאחר מכן קו כל תא עם 2 חתיכות של קלף אפייה. שים את כל מרכיבי העוגה למעט צביעת מזון בקערת ערבוב גדולה להתמזג עם יד חשמלית להקציף עד חלקה. עצה חצי תערובת העוגה לתוך צד אחד של הפח. מערבבים במהירות את צביעת המזון לתערובת העוגה הנותרת. כאשר יש לך צבע ורוד חלק וחי, לגרד את התערובת לתוך הצד השני של הפח, ולאחר מכן להפיץ את שתי תערובות לקצוות של החלקים שלהם.
אופים במשך 25-30 דקות עד שיפוד יוצא נקי. מגניב בדיל במשך 15 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מניחים את העוגות על קרש חיתוך לקצץ את הצדדים של כל אחד כדי לתת לך קצה ישר.
חותכים כל אחד לאורכו וחצי כדי לתת לך 2 ספוגים מלבניים ורודים ו -2 רגילים, באמצעות סרגל אם אתה רוצה להיות מדויק באמת. אם הספוגים הם קצת יותר גבוהים ממה שהם רחבים, לקצץ כמה ספוג מן צמרות כמו גם זה יבטיח לך ריבוע מושלם כאשר אתה בא להרכיב את העוגה.
מחממים את ריבת משמש במחבת קטנה או במיקרוגל, ואז מסננים אותו. קל אבק משטח עבודה עם מעט סוכר זיגוג, ואז לרדד רבע מרציפן למלבן בערך 20 x 10cm.
מברישים את פני השטח עם ריבת משמש חמה, ואז מניחים 1 ספוג רגיל ו 1 ספוג ורוד זה לצד זה על גבי, מברישים את אמצע העוגות עם ריבה קטנה כדי להדביק אותם יחד.
מברישים את החלק העליון של העוגות עם יותר ריבה, ואז מניחים את הספוגים הנותרים על גבי, עם יותר ריבה בין, בתבנית chequerboard.
מרדדים את שאר מרציפן למלבן בערך 20 x 25cm.
מברשת כל ריבה שנותרה על החלק החיצוני של העוגה שהורכבה. באמצעות מערוך כדי לעזור, להרים את המרציפן מעל העוגה. להחליק אותו על גבי הצדדים, ולחץ בעדינות לתוך הפינות כך שהוא עוטף את העוגה בחוזקה. חותכים כל מרציפן עודף על 1 ס " מ מן הצדדים של העוגה, לקצץ פרוסה דקה משני הקצוות כדי neaten. כדי לסיים, crimp מרציפן סביב הבסיס על ידי צובט עם האצבע והאגודל.