חזיר שומר חרדל עם רוטב מחבת קמברלנד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר שומר חרדל ירך עם רוטב מחבת קמברלנד. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. אם יש לכם מיץ תפוזים, ליווי: cracklings חזיר, ג'לי דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: ירך חזיר עם רוטב חרדל ודלעת מוקפצת, בשר חזיר צלוי בתנור עם Chanterelle-רוטב חרדל, ו בשר חזיר צלוי עשבי תיבול ושום עם רוטב חרדל דבש.
הוראות
מרכז Discard נובע עלי דפנה, ואז להתפורר עלים לתוך מטחנה ודופק עם מלח כשר זרעי שומר עד עלי דפנה הם קצוצים דק.
זרוק כל מחרוזות מ loin אם קשור. סדר ירך, צד שומן למעלה, לאורך על משטח עבודה. מחזיק סכין אופקית, לעשות חתך לאורכו על 1 1/2 אינץ ' עמוק לאורך הצד של ירך (לא לחתוך את כל הדרך). פתח ירך כמו ספר, ואז לטפוח יבש מבפנים ומבחוץ. לשפשף 1 כף חרדל על כל הצדדים לחתוך, ואז מפזרים 1 כפית מלח מתובל. סגור ירך ולקשור לרוחב במרווחי 1 אינץ ' עם מחרוזת. לשפשף שמן זית באופן שווה על צלי, ואז לשפשף עם חרדל שנותר ומפזרים מלח מתובל שנותר, לחיצה קלה כדי לעזור לדבוק. מתלה צלייה שמן, ולאחר מכן להעביר חזיר, צד שומן למעלה, כדי מתלה להגדיר במחבת צלייה ומרינדה, מכוסה באופן רופף ומקורר, לפחות 12 שעות.
בואו בשר חזיר לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני הצלייה.
בעוד בשר חזיר מגיע לטמפרטורת החדר, לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 450 ° F.
בשר חזיר צלוי 25 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 163° ולהמשיך לצלות עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' למרכז של רושמי בשר145, 35 עד 45 דקות.
להעביר חזיר מגש (מחבת צלייה מילואים) ולתת לעמוד, חשוף, 25 דקות.
אם יש שומן במחבת צלייה, לרפרף את כל אבל 1 כף. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף 1/2 כוס מים ו מחבת deglaze על ידי רותח על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 1 דקה.
מוסיפים יציאה ומרתיחים 1 דקה.
מוסיפים מיץ תפוזים ולימון, ג 'לי, זנגביל ומלח, ומבשלים, מטאטא, עד שג' לי מומס.
להקציף יחד הנותרים כף מים קורנפלור בכוס, ולאחר מכן להוסיף פאן ומרתיחים, לטאטא, 1 דקה.
הסר מהחום ולהקציף בחמאה, ואז לשפוך רוטב דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה.
השלך חוט מבשר חזיר. חותכים חזיר ומגישים עם רוטב cracklings.
* זמין בכמה סופרמרקטים, כמה חנויות מזון מיוחדות, וחוות נימן (866-808-0340; nimanranch.com).
חזיר יכול להיות מושרה עד 24 שעות.