חזיר תאילנדי דביק
מתכון בשר חזיר תאילנדי דביק יכול להיעשות בעוד כ-30 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 240 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. אם יש לכם כוסברה, שן שום, צ'ילי שומןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון לאוהדים של אוכל אסייתי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו צלעות ברביקיו תאילנדיות דביקות במיוחד עם רוטב ברביקיו בוטנים + סלט ג'ינג'ר תאילנדי מתוק, עוף תאילנדי דביק, ו כנפי עוף תאילנדיות דביקות.
הוראות
שים את הג ' ינג 'ר, שום, צ' ילי, גבעולי כוסברה (או שורש) ושרימפס למעבד מזון ושפיך למשחה.
מחממים ווק, מוסיפים את השמן, ואז מוסיפים את הדבק. מטגנים עד ריחני.
מוסיפים את החזיר, מערבבים היטב ומטגנים במשך 5 דקות עד מבושל דרך. מערבבים ברוטב הדגים וסוכר כף היד, ואז מבשלים עוד 10 דקות טובות, עד שהבשר הופך דביק, כהה ומקורמל. יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה, ואז מחומם מחדש. להתקרר קצת, העליון כל פרוסת אננס עם כפית של בשר חזיר דביק לטרוף.