קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חטיפי גרנולה

חטיפי גרנולה
זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה למדי. גשו לסופר וקנו קמח, דבש, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 28%. נסו חטיפי גרנולה, חטיפי גרנולה, ו חטיפי הגרנולה הטובים ביותר אי פעם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 9x9 אינץ ' מחבת מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערת מיקסר לשלב את הקמח, 1/2 קיצור כוס והסוכר. הכה במהירות נמוכה עד מתפורר. הקש תערובת לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
מחבתמחבת
3
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מערבבים שימורים, צימוקים וחתיכות שוקולד, ערבוב עד מעורבב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
משמרמשמר
צימוקיםצימוקים
5
בסיר משלבים את הדבש ואת החמאה או מרגרינה. מבשלים ומערבבים עד מומס. מערבבים את שיבולת השועל, אגוזי קוקוס, שקדים ושומשום עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
חמאהחמאה
שקדיםשקדים
דבשדבש
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מורחים את תערובת לשמר פטל על הקרום החם, תערובת שיבולת שועל כפית על גבי, מתפשט באופן שווה לקצוות של פאן.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אופים במשך 15 עד 20 דקות נוספות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
חותכים לסורגים כדי לשרת.