חטיפי גרנולה
זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה למדי. גשו לסופר וקנו קמח, דבש, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 28%. נסו חטיפי גרנולה, חטיפי גרנולה, ו חטיפי הגרנולה הטובים ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 9x9 אינץ ' מחבת מרובעת.
בקערת מיקסר לשלב את הקמח, 1/2 קיצור כוס והסוכר. הכה במהירות נמוכה עד מתפורר. הקש תערובת לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 15 עד 20 דקות.
מערבבים שימורים, צימוקים וחתיכות שוקולד, ערבוב עד מעורבב. תניח בצד.
בסיר משלבים את הדבש ואת החמאה או מרגרינה. מבשלים ומערבבים עד מומס. מערבבים את שיבולת השועל, אגוזי קוקוס, שקדים ושומשום עד מעורבב.
מורחים את תערובת לשמר פטל על הקרום החם, תערובת שיבולת שועל כפית על גבי, מתפשט באופן שווה לקצוות של פאן.
אופים במשך 15 עד 20 דקות נוספות או עד השחמה קלה.