חטיפי גרנולה עם חמאת בוטנים ודבש
חטיפי גרנולה עם חמאת בוטנים ודבש דורשים בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש ארוחת בוקר זו 270 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. 1700 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל מיושנת, קינמון, חמאת בוטנים עם שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: חמאת בוטנים דבש לא לאפות חטיפי גרנולה, חמאת בוטנים דבש לא לאפות חטיפי גרנולה, ו תפוח, בוטנים + דבש קינואה גרנולה ברים.
הוראות
קו 9x13 תבנית אפייה עם נייר קלף, כך נייר הקלף משתרע על הקצוות של המחבת. הגדר מתלה בתנור למצב באמצע. מחממים תנור ל 350 ° F.
קח 1/2 כוס שיבולת השועל ודופק אותם במעבד מזון עד הקרקע דק.
מניחים שיבולת שועל טחון אלה עם שיבולת השועל הנותרת, ואת הקינמון בקערה ומערבבים עד בשילוב. (אתה יכול לדלג על שלב זה אם אין לך מעבד מזון. פשוט להמשיך עם המתכון עם כמות מלאה של שיבולת שועל.)
או עם מערבל לעמוד או ביד עם מקצף, להכות את ביצה לבן עד קצף. הכה בדבש. הכה בחמאת הבוטנים.
מוסיפים את תערובת קינמון שיבולת השועל.
יוצקים את החמאה המומסת על הכל ומערבבים עד בשילוב טוב. מערבבים בצימוקים.
מורחים את התערובת על תחתית תבנית האפייה מרופדת בנייר קלף בשכבה זוגית.
מניחים בתנור ואופים במשך 25 דקות, עד להשחמה יפה על גבי.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות. השתמש בסכין חדה לחתוך לתוך 12-16 ברים. לחזור לתנור, להנמיך את החום ל 149° ואופים במשך 15 דקות נוספות.
בואו להתקרר לחלוטין לפני האוכל. קירור חשוב עבור הסורגים להגדיר, אחרת, הם עשויים להיות קצת מתפוררים מדי.