קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

חטיפי גרנולה עם חמאת בוטנים ודבש

חטיפי גרנולה עם חמאת בוטנים ודבש
חטיפי גרנולה עם חמאת בוטנים ודבש דורשים בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש ארוחת בוקר זו 270 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. 1700 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל מיושנת, קינמון, חמאת בוטנים עם שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: חמאת בוטנים דבש לא לאפות חטיפי גרנולה, חמאת בוטנים דבש לא לאפות חטיפי גרנולה, ו תפוח, בוטנים + דבש קינואה גרנולה ברים.

הוראות

1
קו 9x13 תבנית אפייה עם נייר קלף, כך נייר הקלף משתרע על הקצוות של המחבת. הגדר מתלה בתנור למצב באמצע. מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
קח 1/2 כוס שיבולת השועל ודופק אותם במעבד מזון עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מניחים שיבולת שועל טחון אלה עם שיבולת השועל הנותרת, ואת הקינמון בקערה ומערבבים עד בשילוב. (אתה יכול לדלג על שלב זה אם אין לך מעבד מזון. פשוט להמשיך עם המתכון עם כמות מלאה של שיבולת שועל.)
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
4
או עם מערבל לעמוד או ביד עם מקצף, להכות את ביצה לבן עד קצף. הכה בדבש. הכה בחמאת הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
חלבוניםחלבונים
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מקציףמקציף
5
מוסיפים את תערובת קינמון שיבולת השועל.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
6
יוצקים את החמאה המומסת על הכל ומערבבים עד בשילוב טוב. מערבבים בצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
חמאהחמאה
7
מורחים את התערובת על תחתית תבנית האפייה מרופדת בנייר קלף בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מניחים בתנור ואופים במשך 25 דקות, עד להשחמה יפה על גבי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות. השתמש בסכין חדה לחתוך לתוך 12-16 ברים. לחזור לתנור, להנמיך את החום ל 149° ואופים במשך 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
10
הסר מהתנור כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
בואו להתקרר לחלוטין לפני האוכל. קירור חשוב עבור הסורגים להגדיר, אחרת, הם עשויים להיות קצת מתפוררים מדי.