לכי לחנות וקחי סירופ אורז חום, ביצה, אבקת חלבון ללא חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו חטיפי חלבון בלילת עוגה: חלב ללא סויה, חטיפי גרנולה משוקולד טריפל (עם אפשרויות טבעוניות ללא גלוטן, חלבי וטבעוני), ו גלוטן-חלב-קנה סוכר ללא סוכר תוצרת בית גרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור שלך ל 350° F. גריז אפייה 10×15 אינץ tray.In קערת ערבוב, לטאטא יחד את חמאת בוטנים, סירופ אורז חום, סוכר חום, ביצה ווניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ אורז חום
(כגון Crunch Bar)
דיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את שיבולת השועל, שבבי שוקולד, קוקוס, זרעי צ ' יה ואבקת חלבון ומערבבים עם כף עץ לשלב ביסודיות. הבלילה תהיה בצק עוגיות ללקק עבה.לזרוק את התערובת על מגש האפייה שלך ולחץ עליו באמצעות כף עץ או ידיים לחות קלות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
אבקת חלבון
כתום וצהוב משחת צבע מאכל
זרעי צ ' יה
זילוף בצורת לב
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
תן את שאר הבצק במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד תערובת הבר הוא חום זהוב סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
תן מגניב במשך 30 דקות לפני חיתוך לתוך הסורגים. שאריות ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר במשך כמה ימים, או קפוא ליהנות מאוחר יותר.