קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי דובדבן משמש עם ציפוי קראמבל שיבולת שועל

חטיפי דובדבן משמש עם ציפוי קראמבל שיבולת שועל
משמש-ברים דובדבן עם ציפוי קראמבל שיבולת שועל יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 50 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 146 קלוריות. אם יש לכם מלח, חלב מרוכז, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 18%. מתכונים דומים: ברים קראמבל דובדבן משמש, דובדבן שיבולת שועל להתפורר ברים, ו חטיפי חמאת קשיו ללא קמח עם ציפוי קראמבל.

הוראות

1
כוונן את מתלה התנור למצב התחתון-אמצעי; מחממים תנור ל 325 מעלות. ריססו תבנית אפייה של פיירקס בגודל 13 על 9 אינץ ' עם תרסיס לבישול ירקות. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחיתרסיס שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה בינונית מערבבים קמח, שיבולת שועל, סוכר חום ומלח. מערבבים פנימה חמאה בעזרת מזלג עד לקבלת תערובת טובה ונוצרו גושים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שיבולת שועלשיבולת שועל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים 1 1/2 כוסות ארוזות של תערובת שיבולת שועל על תחתית התבנית, לוחצים ליצירת קרום דק.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מערבבים קוקוס, שקדים, דובדבנים, משמשים וחלב בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
דובדבניםדובדבנים
שקדיםשקדים
קוקוסקוקוס
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים מעל קרום, בעזרת מרית גומי לפיזור אחיד ולחץ כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
6
מפזרים את תערובת שיבולת השועל שנותרה על מילוי פירות יבשים.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
7
אופים עד להזהבה קלה, כ-30 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר. (אתה יכול לכסות ולאחסן בטמפרטורת חדר עד 2 ימים.)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
להגשה חותכים לריבועים נדיבים בגודל 1 1/2 אינץ'.