קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי חמאת בוטנים מהפך

חטיפי חמאת בוטנים מהפך
חטיפי חמאת בוטנים מהפך עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 233 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 36. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם שיבולת שועל לבישול מהיר, קמח, חמאת בוטנים שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מרהיב ציון של 16%. מתכונים דומים: עוגת חמאת בוטנים מהפך, מהפך חמאת בוטנים פאדג, ו עוגיות חמאת בוטנים שמנמנות מהפך.

הוראות

1
בקערה גדולה, שמנת 1 כוס חמאת בוטנים, חמאה, סוכר חום וסוכר עד אור רכה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה רסק תפוחים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)(קיבלר)
3
שלב את הקמח, שיבולת השועל והסודה לשתייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב (הבלילה תהיה סמיכה).
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
4
מורחים ל -15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 18-22 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת למשך 10 דקות; מורחים עם יתרת חמאת הבוטנים. מצננים לטמפרטורת החדר ואז מקררים למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בקערה גדולה מקציפים מרכיבי ציפוי עד שהם בהירים ואווריריים.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מורחים על שכבת חמאת הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
חותכים לסורגים.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת לטבילה. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבלטורה רוסו ספומנטה האדומה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%