קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי לימון

חטיפי לימון
חטיפי לימון עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המתאבנים שלך. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-85 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שקדים, סודה לשתייה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: חטיפי לימון, ברים בלונדי קורט לימון, ו עוגיות קוקוס בטעם לימון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערת ערבוב גדולה שמנת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מוסיפים את הקמח, הסוכר וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
מערבבים עד התערובת יוצרת פירורים גסים
5
טפיחה 2/3 של התערובת לתוך החלק התחתון של אחד 9x13 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר ולתת מגניב מעט.
8
מורחים את קרם הלימון על השכבה האפויה. כדי 1/3 הנותרים של תערובת פירור להוסיף את הקוקוס והשקדים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מפזרים מעל החלק העליון של קליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
10
טמפרטורת תנור נמוכה יותר ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
אופים ברים במשך 25 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®