קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי לימון

חטיפי לימון
חטיפי לימון עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המתאבנים שלך. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-85 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שקדים, סודה לשתייה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: חטיפי לימון, ברים בלונדי קורט לימון, ו עוגיות קוקוס בטעם לימון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערת ערבוב גדולה שמנת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מוסיפים את הקמח, הסוכר וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים עד התערובת יוצרת פירורים גסים
5
טפיחה 2/3 של התערובת לתוך החלק התחתון של אחד 9x13 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר ולתת מגניב מעט.
8
מורחים את קרם הלימון על השכבה האפויה. כדי 1/3 הנותרים של תערובת פירור להוסיף את הקוקוס והשקדים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
9
מפזרים מעל החלק העליון של קליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
10
טמפרטורת תנור נמוכה יותר ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
אופים ברים במשך 25 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות