מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, עלי כרוב, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו אורז בר, נקניקיות וכרוב לבן, חזיר וכרוב עם אורז בר ותפוח מתובל, ו אורז בר קליפורניה וכרוב בקר עטוף בגבינת ריקוטה פריכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. בסיר בינוני, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
תנור
2
מוסיפים 1/2 כוס בצל, סלרי ותפוח; לטגן במשך 5 דקות. מערבבים באורז, מנות תיבול מתערובת אורז, 3/4 כוס מרק, ושום. מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים במשך 10 דקות או עד הנוזל נספג. אורז צריך להיות אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול
סלרי
שום
בצל
תפוח
מרק
אורז
3
מעבירים לקערה בינונית, מערבבים בפקאנים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מניחים 12 עד 15 עלים כרוב גדול בקערה גדולה. מכסים במים רותחים; לתת לעמוד במשך 2 עד 3 דקות או עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
חותכים את החלק העבה ביותר של כל עלה כרוב.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
6
מניחים 2 כפות של תערובת האורז ליד קצה הגבעול של עלה. לקפל על הצדדים ולהתגלגל. אל תגלגל חזק מדי כמו האורז יתרחב כפי שהוא מבשל. חזור עם שאריות עלים ותערובת אורז.