צלעות כבש צלויות עם רוטב ליקר מנטה-כתום ואספרגוס לבן
צלעות כבש צלויות עם רוטב ליקר מנטה-כתום ואספרגוס לבן נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1179 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 104 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו מניית בקר, מלח כשר ופלפל, כבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו צלעות כבש בגריל עם רוטב יוגורט כתום-מנטה, צלעות כבש צלויות עם צ'ימיצ' ורי מנטה, ו צלעות כבש צלויות W / שעועית לבנה & תרד (מתכונים דומים).
הוראות
לרוטב: במחבת סאוט מוסיפים את הליקר הכתום.
יוצקים את האלכוהול לתוך המחבת בזהירות להצית עם גפרור או לחץ על מצית. החזירו את המחבת לתנור מעל חום בינוני-גבוה וערבבו בעדינות כדי להפחית את הלהבות.
מוסיפים את מניית המנטה והבשר ומפחיתים בחצי. סיים את הרוטב עם חמאה ועונה עם מלח ופלפל. החזק חם. עבור כבש: מחממים התנור כדי לצלות.
מפזרים את הטלה עם מלח, פלפל ורוזמרין. לטגן את הטלה 2 דקות לכל צד עבור מדיום-רייר.
הסר ותן לנוח 5 דקות תחת נייר כסף .
מחממים מחבת סאוט מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את החמאה, שמן זית ואספרגוס וקמח עד האספרגוס הוא אל דנטה, כ -7 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
כדי לשרת, במקום 2 עד 3 צלעות כבש לכל צלחת, טפטוף עם הרוטב ומקשטים עם האספרגוס.