חטיפי מייפל פקאן דביקים
חטיפי מייפל פקאן דביקים יכולים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך אגוזי פקאן, גלגלית זהב סוכר, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו חטיפי מייפל-פקאן דביקים, לחמניות פקאן-מייפל דביקות, ו לחמניות מייפל פקאן דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 180°c / 160°c מאוורר / 177° / מארק
כדי להתחיל, להפוך את בסיס בצק קרום קצר. בקערה גדולה מערבבים יחד את החמאה והסוכר עם הידיים, ולבסוף מוסיפים את חלמוני הביצה ומערבבים.
מוסיפים את הקמח ומכים עד שנוצר בצק רך. אסוף את הבצק יחד ולחץ אותו לתחתית הפח ו 2 ס " מ במעלה הצדדים (גלגלתי את הבצק שלי).
אופים במשך כ 18-20 דקות, או עד זהב (אני עיוור אפוי המאפה שלי עם אפיות אפייה).
הסר מהתנור, אבל להשאיר את התנור על בזמן שאתה עושה את המילוי.
כדי להפוך את המילוי; בסיר בינוני לשלב את כל החומרים למעט אגוזים ותמצית וניל. מביאים לרתיחה, ערבוב עד שהחמאה נמסה והתערובת חלקה. להרתיח במשך 30 שניות.
הסר מהחום, ולאחר מכן לערבב את האגוזים ותמצית וניל.
יוצקים את המילוי החם על הקרום ואופים בתנור במשך כ 15 דקות עד המילוי מבעבע במרכז.
אפשר לקרר לחלוטין בדיל שבו המילוי יהפוך מוצק, ואז לצנן במקרר לפחות 1 שעה ועד 2 שעות.
כאשר קר, לחתוך לסורגים עם סכין חדה גדולה.