קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי מייפל פקאן דביקים

חטיפי מייפל פקאן דביקים
חטיפי מייפל פקאן דביקים יכולים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך אגוזי פקאן, גלגלית זהב סוכר, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו חטיפי מייפל-פקאן דביקים, לחמניות פקאן-מייפל דביקות, ו לחמניות מייפל פקאן דביקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 180°c / 160°c מאוורר / 177° / מארק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חמאה 23x23x5cm עוגת פח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
3
כדי להתחיל, להפוך את בסיס בצק קרום קצר. בקערה גדולה מערבבים יחד את החמאה והסוכר עם הידיים, ולבסוף מוסיפים את חלמוני הביצה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את הקמח ומכים עד שנוצר בצק רך. אסוף את הבצק יחד ולחץ אותו לתחתית הפח ו 2 ס " מ במעלה הצדדים (גלגלתי את הבצק שלי).
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
אופים במשך כ 18-20 דקות, או עד זהב (אני עיוור אפוי המאפה שלי עם אפיות אפייה).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר מהתנור, אבל להשאיר את התנור על בזמן שאתה עושה את המילוי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
כדי להפוך את המילוי; בסיר בינוני לשלב את כל החומרים למעט אגוזים ותמצית וניל. מביאים לרתיחה, ערבוב עד שהחמאה נמסה והתערובת חלקה. להרתיח במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
הסר מהחום, ולאחר מכן לערבב את האגוזים ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
9
יוצקים את המילוי החם על הקרום ואופים בתנור במשך כ 15 דקות עד המילוי מבעבע במרכז.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
אפשר לקרר לחלוטין בדיל שבו המילוי יהפוך מוצק, ואז לצנן במקרר לפחות 1 שעה ועד 2 שעות.
11
כאשר קר, לחתוך לסורגים עם סכין חדה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד