חטיפי עוגת גבינה כפולים
, המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 36 מנות עם 183 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. לכו לחנות ואספו קמח, סוכר חום, שוקולד צ'יפס חצי מתוק ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 13%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו ברים שבב כפול, חטיפי עוגת גבינה לימון כפולים, ו חטיפי עוגת גבינה לימון כפולים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו קמח וסוכר קונדיטורים.
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. לחץ לתוך 13 אינץ ' לא משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 18-22 דקות או עד להשחמה קלה.
בינתיים בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר חום לתערובת אחידה.
מוסיפים ביצים ומוציאים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מערבבים 1/2 כוס שוקולד צ 'יפס, צ' יפס חמאה ואגוזי מלך.
מפזרים את יתרת השוקולד צ ' יפס.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 20-25 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. מצננים לחלוטין על רשת לפני החיתוך. מקררים שאריות.