חטיפי פאדג'חמאה
חמאה פאדג'ברים לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 226 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך שוקולד, סוכר חום, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 12%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: חטיפי פאדג'חמאה, פאדג'חמאה, ו פאדג'חמאה.
הוראות
בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה סוכר חום עד להמסה. מגניב לפושר. מערבבים פנימה ביצה ווניל.
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מערבבים לתערובת שוקולד עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה צ ' יפס.
מורחים לתוך 9-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 22-27 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. מצננים על רשת.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פאדג 'עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "