קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי קוקוס משמש

חטיפי קוקוס משמש
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לאוסף שלך, חטיפי קוקוס משמשים עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. זה הר ד ' אובר יש 231 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 24. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם משמשים, גבינת שמנת, קוקוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 15%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון חטיפי קוקוס משמש-דובדבן, חטיפי משמש-קרמל-קוקוס, ו חטיפי משמש, קשיו וקוקוס.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, 2 ביצים, חמאה ו -1 כפית וניל; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה משמשים מיובשים.
מרכיבים שתצטרך
משמשים מיובשיםמשמשים מיובשים
תערובת עוגהתערובת עוגה
ונילוניל
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מורחים לתוך 15 על 10 על 1 אינץ ' משומן. תבנית אפייה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
בקערה אחרת מקציפים את גבינת השמנת, סוכר הקונדיטורים, השימורים והווניל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
גבינת שמנתגבינת שמנת
משמרמשמר
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את הביצים הנותרות; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מורחים בעדינות על בלילת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ביצהביצה
5
מפזרים קוקוס ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
קוקוסקוקוס
6
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
7
חותכים לסורגים. מקררים שאריות.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. קו הרוחב של לרמנדייה-ברנייה אקסטרה ברוט עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 55 דולר לבקבוק.
לארמנדייה-ברנייה קו רוחב אקסטרה ברוט
לארמנדייה-ברנייה קו רוחב אקסטרה ברוט
הכרמים ממוקמים ורטוס, אוגר, אוויז, קרמנט, אשר יוצרים קו קרוב מרידיאן 4. קו אורך הוא 60% יין בסיס מבציר 2009 המותסס בנירוסטה ו -40% יין מילואים מפודרה ואלון ניטרלי. 100% שרדונה התיישן על השקעים למעלה משנתיים ומינון של 4 גרם לליטר.