חטיפי ריבת תפוחים
חטיפי ריבת תפוחים עשויים להיות בדיוק מה שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 717 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, שיבולת שועל מיושנת, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. . נסו Apple Butterscotch 7 Layer Magic Bars, חטיפי תפוחים עם רוטב קרמל, ו חטיפי חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים את התחתית של 9 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת.
מערבבים את הקמח, שיבולת השועל, סוכר לבן וסוכר חום בקערה גדולה.
חותכים את החמאה לתערובת הקמח עד שהתערובת מתפוררת. מניחים בצד 3/4 כוס של התערובת ולחץ על השאר לתוך החלק התחתון של המנה מוכנה.
מורחים את החלק העליון עם ריבת תפוחים.
מערבבים את תערובת הקמח השמורה ואת קשיו יחד בקערה; מפזרים על ג ' לי התפוח. לפזר את שבבי חמאה על תערובת קשיו.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב; 30 עד 35 דקות. אפשר להתקרר לחלוטין לפני חיתוך לתוך הסורגים.