קינואה לימון מתובל
קינואה לימון מתובל דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם תרד תינוק, זרעי כמון, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כבש מתובל עם לימון ועשב קינואה, קינואה לארוחת בוקר מתובלת, ו עוגות קינואה מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים לפצל אפונה עם 2 כוסות מים בסיר קטן עד רק מכרז, 25 עד 30 דקות.
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים זרעי חרדל, מכסים ומבשלים עד שהם קופצים, 1 דקה. מערבבים כמון; לבשל כמה שניות עד רוחש, ואז מערבבים אפונה מפוצלת, עלי קארי, צ ' ילה, כורכום, ו 1/2 כפית. מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד אפונה לפצל להתחיל להפוך זהב אור, 2 דקות.
מוסיף תרד למחבת, להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים, ערבוב, עד נבול, 1 עד 2 דקות.
לנקז כל נוזל. מערבבים קינואה, תערובת אפונה, ו 1 1/2 כף. מיץ לימון.
מוסיפים עוד מיץ לימון ומלח לפי הטעם. לפזר כוסברה על גבי.
* למצוא עלי קארי בשווקים הודיים.