חטיפי שומשום דביקים עם טפטוף שוקולד גולמי נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 187 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ים, אגוזים, פרג ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בר פקאן קרמל w / טפטוף שוקולד, חטיפי עוגיות פקאן עם טפטוף שוקולד, ו ברי Streusel תות עם טפטוף שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
קו 8 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם נייר או קלף לשמן את המחבת עם שמן קוקוס או שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שמן קוקוס
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
מניחים את האגוזים, שומשום, זרעי צ ' יה במעבד מזון ולעבד עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
זרעי צ ' יה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים את נקטר אגבה, חמאת אגוזים או זרעים, שמן, וניל ומלח. תהליך, באמצעות פולסים on / off, עד התערובת הוא מעורבב ומתחיל לדבוק זה בזה clump על הצדדים של הקערה.
מניחים פיסת נייר קלף גדולה, נייר שעווה או ניילון נצמד (משומן קלות עם קוקוס או שמן צמחי) על גבי תערובת הבר ולהשתמש בו כדי להפיץ ולשטח את התערובת באופן שווה במחבת; להשאיר את הנייר או לעטוף פלסטיק כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
זילוף בצורת לב
קילו פטל שחור (בערך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים את התערובת במקפיא במשך 30 דקות.
1
מערבבים את השמן, צוף אגבה, ואבקת קקאו בקערה קטנה עד מעורבב.
הסר את תערובת הבר מהמקפיא, לחשוף, וטפטוף דקורטיבי או להפיץ עם תערובת השוקולד. מקררים לפחות 4 שעות או מניחים במקפיא במשך 1 שעה עד התערובת היא מוצקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קילו פטל שחור (בערך
3
באמצעות אניה, להרים את התערובת מהמחבת ולהעביר ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
חתוך ל-20 מוטות. לאחסן במקרר או במקפיא.
5
טיפים בר-שמן קוקוס עוזר להחזיק את הברים האלה יחד; שמן צמחי לא יעבוד במקומו. אתה יכול, במקום זאת, להוסיף 2 כפות טבעיות, אגוז לא ממותק או חמאת זרע או, אם יש לך גישה אליו, חמאה גולמית. –אם אתה לא עוקב אחר דיאטה גולמית, אתה יכול לטפטף את הסורגים עם בר שוקולד CoatingBAR שמירה הדוקה לעטוף את הסורגים בנפרד בניילון נצמד. מקרר: 1 מקפיא בשבוע: 3 חודשים במיכל אטום; הפשרה 1 וריאציות שעה ברים לחמנייה דבש גלם להשתמש קשיו גלם כמו האגוזים ודבש גלם כמו הממתיק. החלף את אבקת הקקאו עם כמות שווה של אבקת חלבון טבעונית גולמית, טבעית, ממותקת וניל. ברים דביקים שקדים נא להשתמש 3 כוסות שקדים גלם לאגוזים ולהשמיט את זרעי שומשום. להפחית את זרעי chia כדי 1/4 כוס ולהוסיף 1/3 כוס גלם, אבקת קקאו לא ממותק יחד עם צוף אגבה. השתמש בחמאת שקדים גלם לחמאת האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
אבקת חלבון
חמאת שקדים
ממתיק
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
0.5 כפית מלח
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
שמן קוקוס
אגוזי קשיו גולמיים
חמאת אגוזים
זרעי צ ' יה
דבש גולמי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק