קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות21
מגזין

חטיפי שומשום דביקים עם טפטוף שוקולד גולמי

חטיפי שומשום דביקים עם טפטוף שוקולד גולמי
חטיפי שומשום דביקים עם טפטוף שוקולד גולמי נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 187 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ים, אגוזים, פרג ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בר פקאן קרמל w / טפטוף שוקולד, חטיפי עוגיות פקאן עם טפטוף שוקולד, ו ברי Streusel תות עם טפטוף שוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 8 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם נייר או קלף לשמן את המחבת עם שמן קוקוס או שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שמן קוקוסשמן קוקוס
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מניחים את האגוזים, שומשום, זרעי צ ' יה במעבד מזון ולעבד עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
זרעי צ ' יהזרעי צ ' יה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים את נקטר אגבה, חמאת אגוזים או זרעים, שמן, וניל ומלח. תהליך, באמצעות פולסים on / off, עד התערובת הוא מעורבב ומתחיל לדבוק זה בזה clump על הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
חמאת זרעיםחמאת זרעים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להעביר את התערובת למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים פיסת נייר קלף גדולה, נייר שעווה או ניילון נצמד (משומן קלות עם קוקוס או שמן צמחי) על גבי תערובת הבר ולהשתמש בו כדי להפיץ ולשטח את התערובת באופן שווה במחבת; להשאיר את הנייר או לעטוף פלסטיק כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים את התערובת במקפיא במשך 30 דקות.
1
מערבבים את השמן, צוף אגבה, ואבקת קקאו בקערה קטנה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
נייר אורזנייר אורז
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר את תערובת הבר מהמקפיא, לחשוף, וטפטוף דקורטיבי או להפיץ עם תערובת השוקולד. מקררים לפחות 4 שעות או מניחים במקפיא במשך 1 שעה עד התערובת היא מוצקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
באמצעות אניה, להרים את התערובת מהמחבת ולהעביר ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
חתוך ל-20 מוטות. לאחסן במקרר או במקפיא.
5
טיפים בר-שמן קוקוס עוזר להחזיק את הברים האלה יחד; שמן צמחי לא יעבוד במקומו. אתה יכול, במקום זאת, להוסיף 2 כפות טבעיות, אגוז לא ממותק או חמאת זרע או, אם יש לך גישה אליו, חמאה גולמית. –אם אתה לא עוקב אחר דיאטה גולמית, אתה יכול לטפטף את הסורגים עם בר שוקולד CoatingBAR שמירה הדוקה לעטוף את הסורגים בנפרד בניילון נצמד. מקרר: 1 מקפיא בשבוע: 3 חודשים במיכל אטום; הפשרה 1 וריאציות שעה ברים לחמנייה דבש גלם להשתמש קשיו גלם כמו האגוזים ודבש גלם כמו הממתיק. החלף את אבקת הקקאו עם כמות שווה של אבקת חלבון טבעונית גולמית, טבעית, ממותקת וניל. ברים דביקים שקדים נא להשתמש 3 כוסות שקדים גלם לאגוזים ולהשמיט את זרעי שומשום. להפחית את זרעי chia כדי 1/4 כוס ולהוסיף 1/3 כוס גלם, אבקת קקאו לא ממותק יחד עם צוף אגבה. השתמש בחמאת שקדים גלם לחמאת האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
אבקת חלבוןאבקת חלבון
חמאת שקדיםחמאת שקדים
ממתיקממתיק
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
שמן קוקוסשמן קוקוס
אגוזי קשיו גולמייםאגוזי קשיו גולמיים
חמאת אגוזיםחמאת אגוזים
זרעי צ ' יהזרעי צ ' יה
דבש גולמידבש גולמי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
™ Power Hungry
7
Reprinted with permission from Power Hungry™ by Camilla V. Saulsbury, © 2013 Lake Isle Press