חטיפי שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל שוקולד Revel ברים. מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-15 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך מלח, ביצים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו חטיפי שוקולד, שוקולד פקאן Revel ברים, ו כרוב צ'יפס וחטיפי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל 9x13 אינץ תבנית אפייה.
בקערה גדולה, להכות יחד 1 כוס חמאה וסוכר חום עד רכות.
מערבבים ביצים ו 2 כפיות וניל. בקערה אחרת, לשלב שיבולת שועל, קמח, סודה לשתייה, 1 כפית מלח; מערבבים לתוך תערובת חמאה. תניח בצד.
בסיר בינוני, מחממים חלב מרוכז ממותק, שבבי שוקולד, 2 כפות חמאה, ו 1/2 כפית מלח על אש נמוכה, ערבוב עד חלקה.
הסר מהחום. מערבבים באגוזים ו 2 כפיות וניל.
טפיחה 2/3 של תערובת שיבולת שועל לתחתית המחבת מוכנה.
מורחים תערובת שוקולד באופן שווה על פני החלק העליון, ונקודה עם תערובת שיבולת שועל שנותרה.
אופים במשך 30 עד 35 דקות בתנור שחומם מראש.
בואו להתקרר על מתלה חוט, ואז לחתוך לסורגים.