חטיפי שוקולד-מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שוקולד מנטה ברים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 649 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חטיפי שוקולד מנטה, חטיפי שוקולד מנטה, ו חטיפי גרנולה עם שוקולד מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד חלקה. מערבבים בתמציות וניל ושקדים עד מעורבב.
מערבבים יחד קמח והבא 2 מרכיבים. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה, פועם במהירות נמוכה עד מעורבב.
מחלקים בצק לשניים; לשטח כל אחד לדיסק.
מגלגלים כל דיסק לעובי 1/4 אינץ ' בין 2 גיליונות של נייר שעווה.
העברת בצק, בנייר שעווה, לתבנית אפייה; צמרמורת 1 שעה.
עבודה עם חלק 1 של בצק בכל פעם, להסיר נייר שעווה העליון; לחתוך 2 1/2-x 3/4 אינץ ' מלבנים, rerolling שאריות בצק פעם אחת.
מניחים 1 אינץ ' זה מזה על נייר קלף מצופה בדפי אפייה.
אופים ב 350 במשך 12 עד 14 דקות או עד הקצוות הם זהובים. מגניב על גיליונות אפייה 1 דקה; להעביר מתלים תיל. מגניב לגמרי.
פירורי שוקולד מריר במיקרוגל בקערה בטוחה במיקרוגל בגובה 1/2 דקות או עד נמס וחלק, ערבוב כל 30 שניות.
מפזרים סוכריות מנטה קשה כתוש על עוגיות.
בואו לעמוד עד הפירמה. לאחסן במיכלים אטומים.