עוגת שוקולד ללא חלב עם ציפוי שוקולד גרמני הוא חלב חינם ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 1207 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 45 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, טופו משי, סודה לשתיה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ציפוי עוגת שוקולד גרמנית II, ציפוי לעוגת שוקולד גרמנית, ו ציפוי עוגת שוקולד גרמנית.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני מחבתות עוגה עגולות 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה מנפה יחד קמח רב תכליתי, קמח מחיטה מלאה, סודה וקקאו.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בקערה אחרת מערבבים את הסוכר החום, שמן, 1 כוס מים, סירופ מייפל, רסק תפוחים, חומץ, וניל.
גרמנית בתפריט? נסה זיווג עם Dornfelder וריזלינג. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. יין אחד אתה יכול לנסות הוא היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום. יש לו 3.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.