קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חטיפי תפוחים-מחבת קטנה

חטיפי תפוחים-מחבת קטנה
תפוח פירור ברים-מחבת קטנה היא צמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. לך לחנות ותאסוף תפוחים, פקאן, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו חטיפי תפוחים, עוגיות קינמון תפוחים פירורים, ו עוגת גבינה תפוחים פירורים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 9 מחבת מתכת מרובעת אינץ ' עם רדיד שאינו מקל או קו עם קלף paper.In קערה או מעבד מזון, לשלב סוכר חום, שיבולת שועל, קמח, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כָּתֵףכָּתֵף
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
חותכים או לעבד 9 כפות חמאה עד תערובת הוא גס ומתפורר. שמור על 3/4 כוס לציפוי. פאט נשאר בתחתית המחבת. זה ייראה יבש, אבל זה אמור להיות.לזרוק תפוחים עם חצי מיץ לימון ולסדר שכבה למדי על פני הקרום.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים עם cinnamon.In סיר, לשלב סוכר, קורנפלור ומים. הפעל חום בינוני ומבשל, לטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מתחילה לרתוח ולעבות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר מחום ומערבבים וניל, נשאר 1 כף חמאה וכפית הנותרים של מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
5
יוצקים תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6
מפזרים פירורים שמורים על גבי, ואז מפזרים אגוזי פקאן על פירורים.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
7
אופים ב 350 מעלות F במשך 35-45 דקות או עד העליון הוא השחמה קלות.אם אתה מעדיף ברים שמחזיקים יחד, לתת את הסורגים להתקרר לחלוטין ולאחר מכן להירגע לפני חיתוך. אתה יכול להחזיר אותם לטמפרטורת החדר לאחר מצמרר, כמובן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®