חטיפי תפוחים-מחבת קטנה
תפוח פירור ברים-מחבת קטנה היא צמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. לך לחנות ותאסוף תפוחים, פקאן, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו חטיפי תפוחים, עוגיות קינמון תפוחים פירורים, ו עוגת גבינה תפוחים פירורים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 9 מחבת מתכת מרובעת אינץ ' עם רדיד שאינו מקל או קו עם קלף paper.In קערה או מעבד מזון, לשלב סוכר חום, שיבולת שועל, קמח, סודה לשתייה ומלח.
חותכים או לעבד 9 כפות חמאה עד תערובת הוא גס ומתפורר. שמור על 3/4 כוס לציפוי. פאט נשאר בתחתית המחבת. זה ייראה יבש, אבל זה אמור להיות.לזרוק תפוחים עם חצי מיץ לימון ולסדר שכבה למדי על פני הקרום.
מפזרים עם cinnamon.In סיר, לשלב סוכר, קורנפלור ומים. הפעל חום בינוני ומבשל, לטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מתחילה לרתוח ולעבות.
הסר מחום ומערבבים וניל, נשאר 1 כף חמאה וכפית הנותרים של מיץ לימון.
מפזרים פירורים שמורים על גבי, ואז מפזרים אגוזי פקאן על פירורים.
אופים ב 350 מעלות F במשך 35-45 דקות או עד העליון הוא השחמה קלות.אם אתה מעדיף ברים שמחזיקים יחד, לתת את הסורגים להתקרר לחלוטין ולאחר מכן להירגע לפני חיתוך. אתה יכול להחזיר אותם לטמפרטורת החדר לאחר מצמרר, כמובן.