חיקויים של נילה
נסו חיקוי של פיג ניוטון, חיקוי שוקולד קוקוס ללראבר, ו Ba-Nilla פודינג פופס (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הבלילה עוגייה: מחממים את התנור ל 163° ו קו שני יריעות עוגיות עם קלף, להפריש.לנפות את הקמח במסננת. עם מערבל יד או לעמוד (מצויד עם קובץ מצורף משוט), שמנת יחד את החמאה, סוכר, דבש, סודה לשתיה, מלח ותמצית וניל. קרם במשך כ 5 דקות על מהירות בינונית, עד אור ורך. בערך באמצע הערבוב, לגרד את הקערה עם מרית גומי.לאחר 5 דקות, עם המיקסר עדיין פועל, להוסיף את חלמונים ביצים, אחד בכל פעם.
תן לכל תוספת לשלב באופן מלא לפני הוספת הבא.הפעל את המיקסר נמוך ולהוסיף את הקמח בבת אחת. בזמן שהוא ערבוב, טפטוף בקרם. המשך לערבב עד הומוגנית. השתמש מרית גומי כדי להעביר את הבלילה לשקית צנרת, מצויד קצה 1/2 " רגיל.
מקטרת ואופה את העוגיות: מקטרת את העוגיות לתוך 1 " סיבובים רחבים על יריעות העוגיות מוכן. אל תדאג אם יש להם פסגות קטנות, תוכל לתקן אותם מאוחר יותר. רק לנסות לשמור את העוגיות כל בערך באותו גודל כדי להבטיח אפילו אפייה. לאחר כל העוגיות כבר צנרת, מברשת כל אחד בקלילות עם מברשת מאפה טבול קרם. אתם לא מחפשים לצפות את העוגיות, אלא להחליק את הפסגות למטה ולתת להם מרקם משטח חלק ויציב.לאחר העוגיות כבר מוברש, אופים כ 18 דקות או עד העוגיות מוצקות למגע וחום זהוב. כדי לעשות ופלים עגולים לחלוטין, להשתמש 1 1/2 " חותך עוגיות לקצץ כל עוגייה לפני שהם מגניבים.
להעביר את העוגיות, בעוד עדיין חם מעט, מיכל אטום חותם. זה יהיה מעט קיטור העוגיות ולתת להם כי פחות מרקם Nilla פריך. אם אתה מעדיף וופל קריר, לאפשר את העוגיות להתקרר לחלוטין לפני אחסון. העוגיות ישמרו, בטמפרטורת החדר, במשך כמה שבועות.