קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות100
ציון בריאות0
מגזין

חיקויים של נילה

חיקויים של נילה
נסו חיקוי של פיג ניוטון, חיקוי שוקולד קוקוס ללראבר, ו Ba-Nilla פודינג פופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הבלילה עוגייה: מחממים את התנור ל 163° ו קו שני יריעות עוגיות עם קלף, להפריש.לנפות את הקמח במסננת. עם מערבל יד או לעמוד (מצויד עם קובץ מצורף משוט), שמנת יחד את החמאה, סוכר, דבש, סודה לשתיה, מלח ותמצית וניל. קרם במשך כ 5 דקות על מהירות בינונית, עד אור ורך. בערך באמצע הערבוב, לגרד את הקערה עם מרית גומי.לאחר 5 דקות, עם המיקסר עדיין פועל, להוסיף את חלמונים ביצים, אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
תן לכל תוספת לשלב באופן מלא לפני הוספת הבא.הפעל את המיקסר נמוך ולהוסיף את הקמח בבת אחת. בזמן שהוא ערבוב, טפטוף בקרם. המשך לערבב עד הומוגנית. השתמש מרית גומי כדי להעביר את הבלילה לשקית צנרת, מצויד קצה 1/2 " רגיל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מקטרת ואופה את העוגיות: מקטרת את העוגיות לתוך 1 " סיבובים רחבים על יריעות העוגיות מוכן. אל תדאג אם יש להם פסגות קטנות, תוכל לתקן אותם מאוחר יותר. רק לנסות לשמור את העוגיות כל בערך באותו גודל כדי להבטיח אפילו אפייה. לאחר כל העוגיות כבר צנרת, מברשת כל אחד בקלילות עם מברשת מאפה טבול קרם. אתם לא מחפשים לצפות את העוגיות, אלא להחליק את הפסגות למטה ולתת להם מרקם משטח חלק ויציב.לאחר העוגיות כבר מוברש, אופים כ 18 דקות או עד העוגיות מוצקות למגע וחום זהוב. כדי לעשות ופלים עגולים לחלוטין, להשתמש 1 1/2 " חותך עוגיות לקצץ כל עוגייה לפני שהם מגניבים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפהמברשת מאפה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
להעביר את העוגיות, בעוד עדיין חם מעט, מיכל אטום חותם. זה יהיה מעט קיטור העוגיות ולתת להם כי פחות מרקם Nilla פריך. אם אתה מעדיף וופל קריר, לאפשר את העוגיות להתקרר לחלוטין לפני אחסון. העוגיות ישמרו, בטמפרטורת החדר, במשך כמה שבועות.
מרכיבים שתצטרך
(55 ופלים)(55 ופלים)