חיתוכי ביצה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני משקאות, אז נסו מגזרות ביצה. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 139 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו קינמון הקרקע, חמאה, אבקת מרנג, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו לחם שוקולד צ'יפס ביצה עם זיגוג ביצה חמאה חומה, פודינג לחם קרואסון ביצה עם סירופ ביצה קרמל, ו קאפקייקס ליקר ביצים שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת ליקר ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים את הקמח, 1 כפית אגוז מוסקט, 1/2 כפית קינמון והמלח לקערה גדולה. מקציפים את החמאה והסוכר המגורר בקערה גדולה ונפרדת עם מיקסר במהירות בינונית-גבוהה עד שהם בהירים ותפוחים, 3 עד 5 דקות. מקציפים פנימה את כל הביצה, החלמון, הברנדי והווניל. מנמיכים את מהירות המיקסר לנמוכה; מוסיפים את תערובת הקמח ב -2 מנות ומקציפים עד שזה עתה משולב. מחלקים את הבצק לשניים, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר עד ליציבות, 1 שעה.
מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה. אבק כל חתיכת בצק בקמח ומרדדים בין חתיכות קלף לעובי 1/4 אינץ'. מקררים 15 דקות.
חותכים לצורות ומעבירים לניירות האפייה. אוספים את השאריות ומקררים עד שהם יציבים; להתגלגל פעם אחת כדי לחתוך עוד עוגיות. מצננים את הגזרות 30 דקות.
מיקום מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור; מחממים ל 350 מעלות צלזיוס.
אופים את העוגיות, מחליפים את התבניות באמצע הדרך, עד להזהבה בלבד, 11 עד 13 דקות.
תן מגניב 5 דקות, ולאחר מכן להעביר את המדפים כדי להתקרר לחלוטין.
הכינו את הציפוי: מקציפים את הסוכר של הקונדיטורים, אבקת המרנג, את 1/4 הכפית הנותרת כל קינמון ואגוז מוסקט, ו -3 עד 4 כפות מים במיקסר במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה.
מעבירים לשקית הניתנת לסגירה חוזרת וגוזרים פינה קטנה; צינור על העוגיות ומקשטים ללא שכבות.