חלב חמאה מטוגן במיה
במיה מטוגנת בחמאה עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. מתאים ל-30 מנות. אם יש לכם מלח, במיה, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: במיה מטוגנת ללא גלוטן (כן, אני מטוגן זה!), עגבניות ירוקות מטוגנות ובמיה מטוגנת, ו וופלים בחמאה עם פודינג עוף מטוגן בחמאה.
הוראות
מערבבים יחד במיה וחמאה בקערה גדולה. מערבבים יחד תערובת קמח תירס והבא 3 מרכיבים בקערה גדולה נפרדת.
הסר במיה מן החמאה, בקבוצות, באמצעות כף מחורצת. לדלות בתערובת קמח תירס, ולמקם במסננת רשת תיל. להתנער עודף.
יוצקים שמן לעומק של 1 אינץ ' לתוך מחבת ברזל יצוק גדול, עמוק או תנור הולנדי; חום עד 37
במיה פריי, בקבוצות, 4 דקות או עד הזהב, פונה פעם אחת.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Gunderloch Estate ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש