קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות73
מגזין

חלצי חזיר קלויים בריאים יותר

חלצי חזיר קלויים בריאים יותר
חלצי חזיר קלויים בריאים יותר עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 26 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם רוזמרין, שום, מלח ופלפל גרוס, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 96%. הציון הזה נהדר. נסו ירך חזיר צלוי עם ויניגרט שום קלוי, ירך חזיר צלוי, ו ירך חזיר צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מרסקים שום עם רוזמרין, מלח ופלפל ליצירת עיסה. פירס בשר עם סכין חדה בכמה מקומות ולחץ על הדבק שום לתוך פתחים. משפשפים בשר עם תערובת השום שנותרה ו -2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מכניסים את חלצי החזיר לתבנית צלייה ומבשלים בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות, מתבשלים עם מיצי מחבת מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוסיפים למחבת את הגזר, תפוחי האדמה והשומר ומזלפים 2 כפות שמן זית. מתבלים עם יותר מלח ופלפל. ממשיכים לצלות עד שהחזיר כבר לא ורוד במרכז, בערך 1 1/2 שעות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דַק-דַק-
5
הסר צלי וירקות כדי מגש.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6
יוצקים יין לתוך מחבת, ומביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות להשחמה של מזון את תחתית המחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
דַק-דַק-
7
מגישים עם מיצי מחבת.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-