חמאה ותפוחי אדמה מעוכים
חמאה ותפוחי אדמה מעוכים Parm עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם פלפל, parmigiano-רג'יאנו, ציר עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 65 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. מתכונים דומים: חמאה ותפוחי אדמה מעוכים, רוטב פסטה עגבניות מעוך, ו מייפל מעוך בטטה לאפות W / מתובל פקאן Streusel.
הוראות
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני בשכבה אחת.
יוצקים מספיק מלאי לבוא 1/4 אינץ ' את הצדדים של תפוחי אדמה, ולהוסיף שמן זית כתית. מכסים, מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה ואדים במשך 10 דקות.
הסר את המכסה, להעלות את החום ולהפחית את המניה. כאשר המניה מתאדה, squish תפוחי אדמה כדי לשטח אותם קצת עם masher. פריך את תפוחי האדמה כמה דקות בכל צד, ולאחר מכן עונה עם פלפל שחור. מערבבים בחמאה וגבינה וזורקים.