חמאה חומה אגס סוכר עוגיות
חטיפי עוגיות סוכר אגס חמאה חומים עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך וניל, קמח, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: עוגיות חמאה חומות קינמון, עוגיות חמאה סוכר חום Streusel ברים, ו סוכר חום קינמון סוכר עוגיות.
הוראות
תנור חום עד 177°. קל לרסס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגיות ו 1 כף קמח.
מוסיפים 1/2 כוס חמאה מרוככת וביצה 1; מערבבים עד לקבלת בצק רך. בעדינות לחץ על הבצק באופן שווה בתחתית תבנית האפייה.
אופים 10 עד 15 דקות או רק עד הבצק מוגדר וחום זהוב בהיר על הקצוות. להפריש להתקרר.
בינתיים, בסיר 1 ליטר, להמיס 3/4 כוס חמאה על חום בינוני. לאחר נמס, לבשל חמאה על 5 דקות, ערבוב כל הזמן, עד חמאה הופכת חום זהוב עמוק. (היזהר כי זה קורה מהר!)
הסר סיר מחום; מיד לשפוך חמאה לתוך כוס מדידה זכוכית. שים בצד כדי להתקרר מעט.
בעוד החמאה מתקררת, מניחים אגסים פרוסים בשכבה אחת על קרום עוגיות מקורר.
בקערה גדולה, לנצח הנותרים מרכיבים ציפוי עם מקציף עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף חמאה חומה, להכות עד חלקה.
יוצקים תערובת באופן שווה על אגסים.
אופים 40 עד 45 דקות או עד חום זהוב עמוק וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 1 שעה. עם סכין חדה, לחתוך 4 שורות על ידי 3 שורות.