קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

חמאה צלויה ומרק כרובית

חמאה צלויה ומרק כרובית
צריך ללא גלוטן, ומרק טבעוני? חמאה צלויה ומרק כרובית יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם דלעת סקווש, מיץ תפוזים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. , שהוא מוצק. נסו מרק דלורית קלוי עם כרובית, Oni מקורמל, דלורית בקארי ומרק כרובית, ו מרק ירקות חורף עם דלורית סקווש וכרובית (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את butternut במחצית לאורכו, לגרד את הזרעים. לרסס או לשפשף צלחת אפייה מלבנית עם שמן (קלות) ומניחים את הדלעת בו לחתוך בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
מכניסים את הדלעת לתנור ומכוונים את הטיימר למשך 15 דקות. בינתיים, לשים את הפרחים כרובית לתוך צלחת אפייה קטנה, משומנת משלהם. לאחר הדלעת מבושל במשך 15 דקות, לשים את הכרובית עם זה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
אופים, ערבוב כל 10 דקות, עד הכרובית מתחילה חום ואת הדלעת ניתן פירסינג בקלות עם מזלג. (הם כנראה יהיו סיימו בזמנים שונים.)
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוציאים מהתנור ומניחים את הכרובית בצד. אפשר לסקווש להתקרר עד שזה קל לטפל, לגרד את הבשר מתוך העור לתוך קערה. השתמש במזלג או מועך כדי מועך אותו קצת. בסיר גדול, מטגנים את הבצל במים קטנים עד שהוא שקוף.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
סכין קילוףסכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר ומבשלים כ 3 דקות יותר, הוספת מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
מוסיפים את הדלעת למחבת יחד עם אבקת קארי ומרק הירקות. באמצעות בלנדר יד, למזג את המרק כדי מחית חלקה. (או, אם אין לך בלנדר יד, מחית את המרק בבלנדר שלך בקבוצות.) להפחית את החום לנמוך, ומבשלים כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
סכין קילוףסכין קילוף
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיף את הכרובית למרק. טעם לתיבול, ולהוסיף שרי, מלח, קאיין, ואבקת קארי נוספים לפי הצורך. מכסים ומאפשרים למרק להתבשל עד שהכרובית רכה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
8
מוסיפים את מיץ התפוזים, מבשלים עוד 5 דקות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך