קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

חמאה צלויה ומרק כרובית

חמאה צלויה ומרק כרובית
צריך ללא גלוטן, ומרק טבעוני? חמאה צלויה ומרק כרובית יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם דלעת סקווש, מיץ תפוזים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. , שהוא מוצק. נסו מרק דלורית קלוי עם כרובית, Oni מקורמל, דלורית בקארי ומרק כרובית, ו מרק ירקות חורף עם דלורית סקווש וכרובית (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את butternut במחצית לאורכו, לגרד את הזרעים. לרסס או לשפשף צלחת אפייה מלבנית עם שמן (קלות) ומניחים את הדלעת בו לחתוך בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
מכניסים את הדלעת לתנור ומכוונים את הטיימר למשך 15 דקות. בינתיים, לשים את הפרחים כרובית לתוך צלחת אפייה קטנה, משומנת משלהם. לאחר הדלעת מבושל במשך 15 דקות, לשים את הכרובית עם זה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
אופים, ערבוב כל 10 דקות, עד הכרובית מתחילה חום ואת הדלעת ניתן פירסינג בקלות עם מזלג. (הם כנראה יהיו סיימו בזמנים שונים.)
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוציאים מהתנור ומניחים את הכרובית בצד. אפשר לסקווש להתקרר עד שזה קל לטפל, לגרד את הבשר מתוך העור לתוך קערה. השתמש במזלג או מועך כדי מועך אותו קצת. בסיר גדול, מטגנים את הבצל במים קטנים עד שהוא שקוף.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
סכין קילוףסכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר ומבשלים כ 3 דקות יותר, הוספת מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
מוסיפים את הדלעת למחבת יחד עם אבקת קארי ומרק הירקות. באמצעות בלנדר יד, למזג את המרק כדי מחית חלקה. (או, אם אין לך בלנדר יד, מחית את המרק בבלנדר שלך בקבוצות.) להפחית את החום לנמוך, ומבשלים כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
סכין קילוףסכין קילוף
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיף את הכרובית למרק. טעם לתיבול, ולהוסיף שרי, מלח, קאיין, ואבקת קארי נוספים לפי הצורך. מכסים ומאפשרים למרק להתבשל עד שהכרובית רכה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
8
מוסיפים את מיץ התפוזים, מבשלים עוד 5 דקות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק