קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

חמאה צלויה ומרק כרובית

חמאה צלויה ומרק כרובית
צריך ללא גלוטן, ומרק טבעוני? חמאה צלויה ומרק כרובית יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם דלעת סקווש, מיץ תפוזים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. , שהוא מוצק. נסו מרק דלורית קלוי עם כרובית, Oni מקורמל, דלורית בקארי ומרק כרובית, ו מרק ירקות חורף עם דלורית סקווש וכרובית (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את butternut במחצית לאורכו, לגרד את הזרעים. לרסס או לשפשף צלחת אפייה מלבנית עם שמן (קלות) ומניחים את הדלעת בו לחתוך בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
מכניסים את הדלעת לתנור ומכוונים את הטיימר למשך 15 דקות. בינתיים, לשים את הפרחים כרובית לתוך צלחת אפייה קטנה, משומנת משלהם. לאחר הדלעת מבושל במשך 15 דקות, לשים את הכרובית עם זה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
אופים, ערבוב כל 10 דקות, עד הכרובית מתחילה חום ואת הדלעת ניתן פירסינג בקלות עם מזלג. (הם כנראה יהיו סיימו בזמנים שונים.)
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מוציאים מהתנור ומניחים את הכרובית בצד. אפשר לסקווש להתקרר עד שזה קל לטפל, לגרד את הבשר מתוך העור לתוך קערה. השתמש במזלג או מועך כדי מועך אותו קצת. בסיר גדול, מטגנים את הבצל במים קטנים עד שהוא שקוף.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
סכין קילוףסכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר ומבשלים כ 3 דקות יותר, הוספת מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים את הדלעת למחבת יחד עם אבקת קארי ומרק הירקות. באמצעות בלנדר יד, למזג את המרק כדי מחית חלקה. (או, אם אין לך בלנדר יד, מחית את המרק בבלנדר שלך בקבוצות.) להפחית את החום לנמוך, ומבשלים כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
סכין קילוףסכין קילוף
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיף את הכרובית למרק. טעם לתיבול, ולהוסיף שרי, מלח, קאיין, ואבקת קארי נוספים לפי הצורך. מכסים ומאפשרים למרק להתבשל עד שהכרובית רכה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
8
מוסיפים את מיץ התפוזים, מבשלים עוד 5 דקות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק