חמאה צלויה ומרק כרובית
צריך ללא גלוטן, ומרק טבעוני? חמאה צלויה ומרק כרובית יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם דלעת סקווש, מיץ תפוזים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. , שהוא מוצק. נסו מרק דלורית קלוי עם כרובית, Oni מקורמל, דלורית בקארי ומרק כרובית, ו מרק ירקות חורף עם דלורית סקווש וכרובית (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את butternut במחצית לאורכו, לגרד את הזרעים. לרסס או לשפשף צלחת אפייה מלבנית עם שמן (קלות) ומניחים את הדלעת בו לחתוך בצד למטה.
מכניסים את הדלעת לתנור ומכוונים את הטיימר למשך 15 דקות. בינתיים, לשים את הפרחים כרובית לתוך צלחת אפייה קטנה, משומנת משלהם. לאחר הדלעת מבושל במשך 15 דקות, לשים את הכרובית עם זה.
אופים, ערבוב כל 10 דקות, עד הכרובית מתחילה חום ואת הדלעת ניתן פירסינג בקלות עם מזלג. (הם כנראה יהיו סיימו בזמנים שונים.)
מוציאים מהתנור ומניחים את הכרובית בצד. אפשר לסקווש להתקרר עד שזה קל לטפל, לגרד את הבשר מתוך העור לתוך קערה. השתמש במזלג או מועך כדי מועך אותו קצת. בסיר גדול, מטגנים את הבצל במים קטנים עד שהוא שקוף.
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר ומבשלים כ 3 דקות יותר, הוספת מים לפי הצורך.
מוסיפים את הדלעת למחבת יחד עם אבקת קארי ומרק הירקות. באמצעות בלנדר יד, למזג את המרק כדי מחית חלקה. (או, אם אין לך בלנדר יד, מחית את המרק בבלנדר שלך בקבוצות.) להפחית את החום לנמוך, ומבשלים כ 15 דקות.
מוסיף את הכרובית למרק. טעם לתיבול, ולהוסיף שרי, מלח, קאיין, ואבקת קארי נוספים לפי הצורך. מכסים ומאפשרים למרק להתבשל עד שהכרובית רכה.
מוסיפים את מיץ התפוזים, מבשלים עוד 5 דקות ומגישים.