חמאת אגסים
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני לקופסת המתכונים שלך, חמאת אגס עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכין 2 מנות עם 1303 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-2 גרם שומן כל אחת. המתכון הזה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 233 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-31 דקות. זה עובד היטב בתור תוספת די יקרה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש אגוז מוסקט טחון, מיץ תפוזים, גרידת תפוז וסוכר. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 71%. מתכונים דומים: רוטב אגסים ג'ינג'ר-הל (וחמאת אגסים), חמאת אגסים וחמאת אגסים.
הוראות
מניחים אגסים בסיר גדול על אש בינונית, ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות את תחתית הסיר ולמנוע מהם להידבק, בערך 1/2 כוס. מבשלים עד שהאגסים רכים, כ-30 דקות. לוחצים אגסים דרך מסננת או טחנת מזון ומודדים 2 ליטר מהעיסה.
יוצקים את עיסת האגסים והסוכר לסיר גדול ומערבבים להמסת הסוכר. מערבבים פנימה את גרידת התפוז, אגוז המוסקט ומיץ התפוזים. מבשלים על אש בינונית עד שהתערובת סמיכה מספיק כדי להיתקע בכף. כשהתערובת מתחילה להסמיך, מערבבים לעתים קרובות כדי למנוע חריכה בתחתית. זה ייקח בערך שעה.
מצקת את חמאת האגסים לצנצנות סטריליות חמות, ומשאירים 1/4 אינץ' של מרווח ראש.
הסר בועות אוויר על ידי החלקת מרית מתכת סביב המקום שבו חמאת האגסים נוגעת בכוס. נגב את שפתולי הצנצנת, ואטום עם מכסים וטבעות. מעבדים 10 דקות באמבט מים רותחים. המים צריכים לכסות את הצנצנות ב-1 אינץ'. בדוק עם השלוחה המקומית שלך עבור זמני עיבוד מדויקים עבור האזור שלך.