קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות2
מגזין

חמאת בוטנים חצי פרדו

חמאת בוטנים חצי פרדו
נסו חמאת בוטנים קרמל חצי פרדו, חמאת בוטנים-בננה חצי פרדו, ו אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור Semifreddo: מקציפים את חלמוני הביצה במהירות גבוהה בינונית עם 2 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2
שלב את הסוכר והמים הנותרים בסיר, לנגב את הצדדים נקיים, ומבשלים לשלב כדור רך, 234 עד 240° F כפי שנמדד על מדחום.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
להתחיל להלהיב את החלמונים שוב, בזהירות לשפוך את סירופ סוכר חם לתוך החלמונים ברציפות להצליף. המשך שוט עד הקערה מרגישה מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים היטב את החלמונים עם מלח כשר, תמצית וניל וחמאת בוטנים. מערבבים 1/3 של קצפת לתוך תערובת חמאת בוטנים; מקפלים את הקצפת הנותרים לתוך תערובת עכשיו מואר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
5
כפית לתוך תבניות. להקפיא בן לילה; unmold בעוד קפוא לחלוטין לתוצאות הטובות ביותר.
6
עבור פאדג ' חם: ממיסים שוקולד, חמאה וסירופ תירס על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
7
מוסיפים שמנת וסוכר. מביאים לרתיחה ולתת להתבשל כחמש דקות עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
מסירים מהחום ומוסיפים תמצית וניל ומלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
9
לשרת: Unmold (או סקופ) את semifreddo.
10
יוצקים פאדג ' חם קטן על זה.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
11
מפזרים מלח ים אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם