חמאת בוטנים חצי פרדו
נסו חמאת בוטנים קרמל חצי פרדו, חמאת בוטנים-בננה חצי פרדו, ו אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה) (מתכונים דומים).
הוראות
עבור Semifreddo: מקציפים את חלמוני הביצה במהירות גבוהה בינונית עם 2 כפות סוכר.
שלב את הסוכר והמים הנותרים בסיר, לנגב את הצדדים נקיים, ומבשלים לשלב כדור רך, 234 עד 240° F כפי שנמדד על מדחום.
להתחיל להלהיב את החלמונים שוב, בזהירות לשפוך את סירופ סוכר חם לתוך החלמונים ברציפות להצליף. המשך שוט עד הקערה מרגישה מגניב לחלוטין.
מערבבים היטב את החלמונים עם מלח כשר, תמצית וניל וחמאת בוטנים. מערבבים 1/3 של קצפת לתוך תערובת חמאת בוטנים; מקפלים את הקצפת הנותרים לתוך תערובת עכשיו מואר.
כפית לתוך תבניות. להקפיא בן לילה; unmold בעוד קפוא לחלוטין לתוצאות הטובות ביותר.
עבור פאדג ' חם: ממיסים שוקולד, חמאה וסירופ תירס על אש נמוכה.
מוסיפים שמנת וסוכר. מביאים לרתיחה ולתת להתבשל כחמש דקות עד עבה.
מסירים מהחום ומוסיפים תמצית וניל ומלח כשר.
לשרת: Unmold (או סקופ) את semifreddo.
יוצקים פאדג ' חם קטן על זה.