קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חמאת בוטנים עוגת משי

חמאת בוטנים עוגת משי
, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סוכר חום, תערובת עוגת בטי, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חמאת בוטנים עוגת משי, שיבולת שועל חמאת בוטנים שוקולד עם משי קשי-חלב, ו שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F (או 163° למחבתות כהות או לא דביקות). בנדיבות גריז תחתית רק של 2 (8 או 9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם קיצור או ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, מים, 1/2 כוס חמאת בוטנים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים לתוך מחבתות.
4
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר עוגות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
בסיר 2 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני; מערבבים בסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
חום רותחים; להרתיח ומערבבים 1 דקה.
7
הסר מהחום. להכניס למקרר 10 דקות.
8
בקערה בינונית מקוררת, הכה את הקצפת על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס; להפריש. בקערה בינונית נוספת, היכו 1/2 כוס חמאת בוטנים ותערובת הסוכר החום במהירות בינונית עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים קצפת לתערובת חמאת בוטנים; מכים במהירות בינונית עד שהתערובת חלקה וקטיפתית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
10
פיצול כל שכבת עוגה אופקית כדי להפוך 2 שכבות. מלא כל שכבה עם תערובת חמאת בוטנים 2/3 כוס עד בתוך 1/2 אינץ ' של קצה. כפור בצד העליון של עוגה עם ציפוי. לחץ בוטנים על ציפוי בצד של עוגה. חנות מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שום מולבןשום מולבן