חמאת בוטנים עוגת משי
, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סוכר חום, תערובת עוגת בטי, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חמאת בוטנים עוגת משי, שיבולת שועל חמאת בוטנים שוקולד עם משי קשי-חלב, ו שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (או 163° למחבתות כהות או לא דביקות). בנדיבות גריז תחתית רק של 2 (8 או 9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם קיצור או ספריי בישול.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, מים, 1/2 כוס חמאת בוטנים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר עוגות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בסיר 2 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני; מערבבים בסוכר חום.
חום רותחים; להרתיח ומערבבים 1 דקה.
הסר מהחום. להכניס למקרר 10 דקות.
בקערה בינונית מקוררת, הכה את הקצפת על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס; להפריש. בקערה בינונית נוספת, היכו 1/2 כוס חמאת בוטנים ותערובת הסוכר החום במהירות בינונית עד חלקה וקרם.
מוסיפים קצפת לתערובת חמאת בוטנים; מכים במהירות בינונית עד שהתערובת חלקה וקטיפתית.
פיצול כל שכבת עוגה אופקית כדי להפוך 2 שכבות. מלא כל שכבה עם תערובת חמאת בוטנים 2/3 כוס עד בתוך 1/2 אינץ ' של קצה. כפור בצד העליון של עוגה עם ציפוי. לחץ בוטנים על ציפוי בצד של עוגה. חנות מכוסה במקרר.