חמאת בוטנים קראנץ תפוחים
תפוחי קראנץ חמאת בוטנים יכולים להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1012 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך קרמל עטוף בנפרד, מקלות עץ, שוקולד חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 37%. מתכונים דומים: חמאת בוטנים קראנץ תפוחים, עוגיות קראנץ ' עם חמאת בוטנים, ו חמאת בוטנים פופקורן קראנץ.
הוראות
הכנס מקלות עץ 3/4 של הדרך לתוך קצה גזע של כל תפוח.
מניחים תפוחים על גיליון עוגיות מכוסה בנייר אלומיניום משומן קלות.
מערבבים קרמל ומים בסיר על אש נמוכה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הקרמל נמס והוא חלק. מערבבים בוניל. לטבול כל תפוח לתוך הקרמל בעדינות להפעיל תפוחים סביב הקרביים של סיר לגרד את חלק מהקרמל. לגרד קרמל עודף מתחתית התפוח באמצעות הצד של הסיר.
מורחים את העוגיות הקצוצות על צלחת ארוחת ערב.
מגלגלים תפוחים קרמל בעוגיות ומניחים על נייר אלומיניום.
מניחים את שוקולד חלב ושוקולד לבן לתוך קערות מיקרוגל נפרדות.
חום במיקרוגל במרווחים של 30 שניות, ערבוב בין כל אחד, עד נמס וחלק.
לטפטף שוקולד חלב על התפוחים, ואז לטפטף את השוקולד הלבן על שוקולד החלב. מקררים עד שמוכנים להגיש.