חמאת בוטנים שוקולד צ'אנק בראוניז עם שוקולד גנאש
המתכון חמאת בוטנים שוקולד צ'אנק בראוניז עם שוקולד גנאש יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. אם יש לכם תמצית vanillan, מלח, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-96 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו קינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגיות חמאת בוטנים עם פצפוצי שוקולד משולשים, שיבולת שועל שוקולד צ'אנק עוגיות חמאת בוטנים עוגיות מעורבב, ו 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 13×9 מחבת מתכת עם רדיד וריסוס התחתון עם ספריי בישול או לשפשף עם חמאה.קרם חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי. כאשר קל ורך, להוסיף חמאת בוטנים ופעימה עד incorporated. מקציפים ביצים, חלמון ביצה ווניל. ביד, מערבבים את הקמח ושוקולד צ ' יפס.
מורחים את הבלילה במחבת, ללטף אותו שטוח, ואופים על המדף המרכזי במשך 35-40 דקות או עד נפוח וזהב. מגניב לגמרי.תכין את הגנאש. **
שים את השוקולד צ ' יפס בקערה חסינת חום. בסיר או בכוס מדידה בטוחה למיקרוגל, מחממים את השמנת עד שמתחילה לרתוח.
יוצקים את השמנת על הצ ' יפס ולתת לעמוד לרגע. מערבבים היטב כדי להמיס צ ' יפס; מערבבים בחמאה.
מורחים על בראוניז מקורר ולתת להגדיר.עושה 36 ברים