חמאת פיסטוק-דבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל חמאת פיסטוק-דבש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 51 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-187 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, דבש, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו דבש פיסטוק ביסקוטי, Flapjacks משמש, דבש ופיסטוק, ו דבש אפוי פיסטוק כנפיים (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים פיסטוקים ושקדים על תבנית אפייה. טוסט אגוזים עד ריחני, על 7 או 8 דקות.
העברת אגוזים למעבד מזון מצויד מצורף להב. תהליך עד אגוזים "להמיס" לתוך להדביק חלקה, 8 עד 10 דקות. ייתכן שיהיה עליך להפסיק מעבד פעם או פעמיים כדי לגרד את הצדדים של קערה.
מוסיפים מלח ודבש ומעבדים עד מעורבב היטב. עם ריצת מעבד, טפטוף איטי בשמן. המשך לעבד עד משולב היטב וחלק, על 7 או 8 דקות יותר.
להעביר חמאת פיסטוק לצנצנות ולאחסן במקרר עד חודשיים.