חמאת תפוחים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם יש לך חומץ תפוחים תפוחים, תפוחים, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת גבינה עם חמאת קרמל בטבילה עבור # SundaySupper מסיבת תפוחים סתיו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחים 2 כוסות של חומץ סיידר או מים לתוך סיר גדול. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד רך.
מדוד את עיסת התפוחים לפי כוס לקערת ערבוב גדולה. עקוב אחר כמה כוסות של עיסת תפוחים שהוספת לקערת הערבוב. עבור כל כוס אחת של עיסת תפוחים לערבב 2 כפית קינמון טחון, 1 כפיות שיני קרקע, 1/2 כפית אדמה allspice, ואת גרידת לימון אחד; לערבב היטב.
כפית את התערובת לתוך תנור הולנדי. מבשלים את התערובת על טמפרטורה בינונית או בינונית-נמוכה עד שזה" גיליונות " מהכפית. מה זה אומר הוא שאתה שם כמות קטנה של חמאת תפוחים בכפית ולתת לו להתקרר מעט. כפי שהוא מתעבה, שתי טיפות גדולות ייווצרו לאורך קצה הכף (כפי שאתה מחזיק את הכף הפוכה מעל הסיר) טיפה אחת משני צדי הכף. כאשר שתי טיפות אלה לבוא יחד וליפול כמו טיפה אחת של הכף, שלב יריעות הושג.
יוצקים חמאת תפוחים לתוך צנצנות מעוקרים חמים. תהליך במשך 10 דקות באמבט מים רותחים.