קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות11
מגזין

חמאת תפוחים

חמאת תפוחים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם יש לך חומץ תפוחים תפוחים, תפוחים, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת גבינה עם חמאת קרמל בטבילה עבור # SundaySupper מסיבת תפוחים סתיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחים 2 כוסות של חומץ סיידר או מים לתוך סיר גדול. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד רך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
תפוחתפוח
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
שים את הפרי דרך מסננת.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
מדוד את עיסת התפוחים לפי כוס לקערת ערבוב גדולה. עקוב אחר כמה כוסות של עיסת תפוחים שהוספת לקערת הערבוב. עבור כל כוס אחת של עיסת תפוחים לערבב 2 כפית קינמון טחון, 1 כפיות שיני קרקע, 1/2 כפית אדמה allspice, ואת גרידת לימון אחד; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
Allspice הקרקעAllspice הקרקע
קינמון טחוןקינמון טחון
ציפורן קרקעציפורן קרקע
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
4
כפית את התערובת לתוך תנור הולנדי. מבשלים את התערובת על טמפרטורה בינונית או בינונית-נמוכה עד שזה" גיליונות " מהכפית. מה זה אומר הוא שאתה שם כמות קטנה של חמאת תפוחים בכפית ולתת לו להתקרר מעט. כפי שהוא מתעבה, שתי טיפות גדולות ייווצרו לאורך קצה הכף (כפי שאתה מחזיק את הכף הפוכה מעל הסיר) טיפה אחת משני צדי הכף. כאשר שתי טיפות אלה לבוא יחד וליפול כמו טיפה אחת של הכף, שלב יריעות הושג.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
יוצקים חמאת תפוחים לתוך צנצנות מעוקרים חמים. תהליך במשך 10 דקות באמבט מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
מיםמים