קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות14
ציון בריאות3
מגזין

חמוץ שמיר של פופ

חמוץ שמיר של פופ
החמוצים של אבא שמיר נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם מים, מלפפונים חמוצים, חומץ מזוקקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: חמוצים שמיר, חמוצים שמיר, ו חמוצים שמיר.

הוראות

1
מניחים מלפפונים בסיר גדול ומכסים עם קוביות קרח.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
תן להם לשבת לפחות 2 שעות אבל לא יותר
3
לנקז ולטפוח יבש.
4
מניחים את המים, חומץ, סוכר, מלח כבישה, ותבלינים כבישה לסיר. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את המלפפונים לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/2 אינץ ' של החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
מקום 1 ראש שמיר 1 שן שום לתוך כל צנצנת.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
7
יוצקים את נוזל כבישה חם לתוך צנצנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של השפה. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
8
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז בזהירות להנמיך את הצנצנות לתוך הסיר באמצעות בעל. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך עד שפלס המים הוא לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. להביא את המים לרתיחה מלאה, לכסות את הסיר, ולעבד במשך 5 דקות, או את הזמן המומלץ על ידי סוכן הארכת המחוז שלך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). אם כל צנצנות לא נאטמו כראוי, לקרר אותם ולאכול בתוך שבועיים. לאחסן באזור קריר, כהה, ולחכות לפחות 1 שבוע לפני הפתיחה.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט