חמוציות, תאנה ופינו נואר צ'אטני
גשו לסופר וקנו סוכר, תאנים, ג'ינג'ר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: רוטב חמוציות עם פינו נואר, רוטב חמוציות חריף עם פינו נואר, ו עוגיות פינו נואר.
הוראות
להביא את היין לרתיחה בסיר קטן.
הסר מהחום, להוסיף את התאנים, ולתת לספוג עד רך, כ 30 דקות.
מסננים, שומרים את היין ואת התאנים בנפרד.
מערבבים את הסוכר, 1 1/2 כוסות מים, היין השמורה, גרידה כתומה, וג ' ינג ' ר בסיר גדול ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מבשלים עד שהסוכר נמס לחלוטין, דקה או שתיים.
מוסיפים מחצית החמוציות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פירות יער יש צץ והם רכים מאוד, על 10 דקות. מערבבים את החמוציות הנותרות ואת התאנים הספוגות ומבשלים 5 דקות יותר. מתבלים קלות במלח ופלפל.
זרוק את גרידת התפוז וגרד את הצ ' אטני לקערת הגשה.
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר. ניתן להכין את הצ ' אטני 24 שעות מראש ולאחסן מכוסה במקרר.
ספר הבישול "Bobby Flay' s Bar Americain Cookbook "מאת בובי פליי עם סטפני בניאס וסאלי ג' קסון (C) 2011 Clarkson PotterBOBBY FLAY, סופר רב מכר של הניו יורק טיימס, הוא הבעלים של שש מסעדות אוכל משובחות, כולל Mesa, בר אמריקיין ובובי פליי סטייק, וסגל מרחיב של ארמונות ההמבורגר של בובי. הוא המארח של תוכניות בישול פופולריות רבות ברשת מזון, מהילד זוכה האמי פוגש גריל וגריל אותו! עם בובי פליי, לסדרת איירון שף אמריקה, לזרוק! עם בובי פליי, וכוכב רשת מזון. בראנץ ' @ בובי הופיע לראשונה בערוץ הבישול בסתיו 2010 והמסעדה הגדולה הבאה של אמריקה הופיעה לראשונה במרץ 2011 ב-NBC. זה הספר האחד עשר שלו. האתר שלו הוא בובי