קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות50
ציון בריאות57
מגזין

חמוצים לחם וחמאה

חמוצים לחם וחמאה
חמוצים לחם וחמאה לוקח על 4 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-50 מנות. מנה זו מכילה סביב 67 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. אם יש לכם זרעי חרדל, סיר שימורים, מרימי צנצנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). חמוצים לחם וחמאה, חמוצים לחם וחמאה, ו חמוצים לחם וחמאה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
הכן את המלפפונים: בזהירות לשטוף את המלפפונים, לקרצף כל לכלוך שאולי נדבק לצלעות. חותכים את 1/8 אינץ מהקצוות ולהשליך. פורסים את המלפפונים בפרוסות עבות 1/4 אינץ', מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מוסיפים את הבצלים החתוכים ומלח כבישה. מערבבים כך מלח מופץ היטב בין פרוסות מלפפון. מכסים במגבת תה נקייה (מגבת דקה, לא בד טרי). מכסים בכמה סנטימטרים של קרח.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2
שים במקרר ולתת צמרמורת במשך 4 שעות. זרוק קרח. לשטוף את המלפפון ואת פרוסות בצל ביסודיות, לנקז. יש לשטוף ולנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
3
לעקר את הצנצנות: אם אתם מתכננים לאחסן את החמוצים מחוץ למקרר לכל אורך זמן, תצטרך לעקר את הצנצנות לפני שימורים, ולחמם את הצנצנות הממולאות באמבט מים חמים לאחר השימורים.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
אם אתם מתכננים לאכול את החמוצים מיד ולאחסן אותם כל הזמן במקרר, אתה יכול לדלג על צעד אמבט מים. זה עדיין רעיון טוב לחטא את הצנצנות קודם, אתה יכול לעשות את זה על ידי הפעלת אותם דרך מדיח הכלים, או הצבת אותם בתנור 93° במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
כדי לעקר את הצנצנות לשימורים, מניחים צנצנות ריקות על מתלה מתכת בסיר שימורים גדול, 16 qt. (צנצנות חייב לנוח על מתלה בסיר, לא על החלק התחתון של הסיר). ממלאים מים חמים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום כדי להתחמם כדי לשמור על צנצנות חם ומוכן שימורים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר עם מלקחיים או jar lifters אחד אחד כמו שאתה יכול מלפפונים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
לעקר את המכסים על ידי הבאת סיר מים לרתיחה ושופכים מים על קערה המכילה את המכסים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מרתיחים חומץ, סוכר, תבלינים כבישה: בסיר 4 qt או 6 qt, מניחים את החומץ, הסוכר, וכל התבלינים. מביאים לרתיחה. לאחר שהסוכר נמס, מוסיפים את המלפפונים והבצל הפרוסים. מביאים לרתיחה שוב. ברגע פתרון חומץ הסוכר מתחיל לרתוח שוב, להשתמש בכפית מחורצת להתחיל לארוז את צנצנות חמות עם המלפפונים.
מרכיבים שתצטרך
כבישה תבליניםכבישה תבלינים
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
לארוז צנצנות עם מלפפונים ובצל, לשפוך סירופ כבישה עליהם: הראשון לארוז צנצנת עד סנטימטר מן השפה עם הירקות. ואז לשפוך סירופ סוכר חומץ חם על הירקות עד סנטימטר וחצי מן השפה.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
10
נגב את השפה עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
11
מניחים מכסה מעוקר על הצנצנת. מאובטח עם להקת בורג מתכת.
12
תהליך אמבטיה חמה אם אתם מתכננים לאחסן מחוץ למקרר, צנצנות מלאות בתהליך מים חמים. להחזיר צנצנות מלאות לאותו סיר שימורים עם המים החמים כבר שלה. מפלס המים צריך להיות לפחות סנטימטר אחד מעל החלק העליון של הפחיות.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מביאים לרתיחה ולתת להרתיח קשה במשך 15 דקות, או 20 דקות עבור גבהים של 1001 עד 6,000 רגל. מעל 6,000 רגל, להרתיח במשך 25 דקות.
14
הסר צנצנות מחשיש.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. צנצנות צריך לעשות קול נפץ כמו חותם המכסים שלהם. אם מכסה אינו חותם כראוי, לא לאחסן את הצנצנת מחוץ למקרר.

מרכיבים

1קילוגרםמלפפונים חמוצים (טריים מהשוק)מלפפונים חמוצים (טריים מהשוק)454פלפל האבנרובצל לבן או צהוב, פרוס דקבצל לבן או צהוב, פרוס דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלח כבישה (ניתן להשתמש במלח כשר כתחליף, במלח שולחן רגיל יש תוספים שיהפכו את החמוצים לכהים ומעצי את צבע מיץ החמוצים)מלח כבישה (ניתן להשתמש במלח כשר כתחליף, במלח שולחן רגיל יש תוספים שיהפכו את החמוצים לכהים ומעצי את צבע מיץ החמוצים)2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ מזוקק לבן( 5% חומציות)חומץ מזוקק לבן( 5% חומציות)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ תפוחים (חומציות 5% )חומץ תפוחים (חומציות 5% )5321 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1גבינת פרמזן מגוררתלתיבול בשרלתיבול בשר1אוראו ממולאים כפוליםפתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)זרעי סלריזרעי סלרי1אינץסטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)6allspice פירות יער בתוספת קמצוץ של allspice הקרקעallspice פירות יער בתוספת קמצוץ של allspice הקרקע6ציפורן שלמה בתוספת קמצוץ של ציפורן קרקעציפורן שלמה בתוספת קמצוץ של ציפורן קרקע1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כורכוםכורכום16ליטריםשימורים סיר עם מתלהשימורים סיר עם מתלה1צנצנתמרימים או מלקחייםמרימים או מלקחיים5צנצנות שימורים בגודל ליטר, מכסים נקיים, שאינם בשימוש, להקות בורג מתכת למכסים (ראה צנצנות שימורים ומכסים)צנצנות שימורים בגודל ליטר, מכסים נקיים, שאינם בשימוש, להקות בורג מתכת למכסים (ראה צנצנות שימורים ומכסים)