חמוצים לחם וחמאה
חמוצים לחם וחמאה לוקח על 4 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-50 מנות. מנה זו מכילה סביב 67 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. אם יש לכם זרעי חרדל, סיר שימורים, מרימי צנצנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). חמוצים לחם וחמאה, חמוצים לחם וחמאה, ו חמוצים לחם וחמאה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
הכן את המלפפונים: בזהירות לשטוף את המלפפונים, לקרצף כל לכלוך שאולי נדבק לצלעות. חותכים את 1/8 אינץ מהקצוות ולהשליך. פורסים את המלפפונים בפרוסות עבות 1/4 אינץ', מניחים בקערה גדולה.
מוסיפים את הבצלים החתוכים ומלח כבישה. מערבבים כך מלח מופץ היטב בין פרוסות מלפפון. מכסים במגבת תה נקייה (מגבת דקה, לא בד טרי). מכסים בכמה סנטימטרים של קרח.
שים במקרר ולתת צמרמורת במשך 4 שעות. זרוק קרח. לשטוף את המלפפון ואת פרוסות בצל ביסודיות, לנקז. יש לשטוף ולנקז שוב.
לעקר את הצנצנות: אם אתם מתכננים לאחסן את החמוצים מחוץ למקרר לכל אורך זמן, תצטרך לעקר את הצנצנות לפני שימורים, ולחמם את הצנצנות הממולאות באמבט מים חמים לאחר השימורים.
אם אתם מתכננים לאכול את החמוצים מיד ולאחסן אותם כל הזמן במקרר, אתה יכול לדלג על צעד אמבט מים. זה עדיין רעיון טוב לחטא את הצנצנות קודם, אתה יכול לעשות את זה על ידי הפעלת אותם דרך מדיח הכלים, או הצבת אותם בתנור 93° במשך 10 דקות.
כדי לעקר את הצנצנות לשימורים, מניחים צנצנות ריקות על מתלה מתכת בסיר שימורים גדול, 16 qt. (צנצנות חייב לנוח על מתלה בסיר, לא על החלק התחתון של הסיר). ממלאים מים חמים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום כדי להתחמם כדי לשמור על צנצנות חם ומוכן שימורים.
הסר עם מלקחיים או jar lifters אחד אחד כמו שאתה יכול מלפפונים.
לעקר את המכסים על ידי הבאת סיר מים לרתיחה ושופכים מים על קערה המכילה את המכסים.
מרתיחים חומץ, סוכר, תבלינים כבישה: בסיר 4 qt או 6 qt, מניחים את החומץ, הסוכר, וכל התבלינים. מביאים לרתיחה. לאחר שהסוכר נמס, מוסיפים את המלפפונים והבצל הפרוסים. מביאים לרתיחה שוב. ברגע פתרון חומץ הסוכר מתחיל לרתוח שוב, להשתמש בכפית מחורצת להתחיל לארוז את צנצנות חמות עם המלפפונים.
לארוז צנצנות עם מלפפונים ובצל, לשפוך סירופ כבישה עליהם: הראשון לארוז צנצנת עד סנטימטר מן השפה עם הירקות. ואז לשפוך סירופ סוכר חומץ חם על הירקות עד סנטימטר וחצי מן השפה.
נגב את השפה עם מגבת נייר.
מניחים מכסה מעוקר על הצנצנת. מאובטח עם להקת בורג מתכת.
תהליך אמבטיה חמה אם אתם מתכננים לאחסן מחוץ למקרר, צנצנות מלאות בתהליך מים חמים. להחזיר צנצנות מלאות לאותו סיר שימורים עם המים החמים כבר שלה. מפלס המים צריך להיות לפחות סנטימטר אחד מעל החלק העליון של הפחיות.
מביאים לרתיחה ולתת להרתיח קשה במשך 15 דקות, או 20 דקות עבור גבהים של 1001 עד 6,000 רגל. מעל 6,000 רגל, להרתיח במשך 25 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. צנצנות צריך לעשות קול נפץ כמו חותם המכסים שלהם. אם מכסה אינו חותם כראוי, לא לאחסן את הצנצנת מחוץ למקרר.