חמוצים לחם וחמאה לוקח על 4 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-50 מנות. מנה זו מכילה סביב 67 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. אם יש לכם זרעי חרדל, סיר שימורים, מרימי צנצנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). חמוצים לחם וחמאה, חמוצים לחם וחמאה, ו חמוצים לחם וחמאה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
הכן את המלפפונים: בזהירות לשטוף את המלפפונים, לקרצף כל לכלוך שאולי נדבק לצלעות. חותכים את 1/8 אינץ מהקצוות ולהשליך. פורסים את המלפפונים בפרוסות עבות 1/4 אינץ', מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מוסיפים את הבצלים החתוכים ומלח כבישה. מערבבים כך מלח מופץ היטב בין פרוסות מלפפון. מכסים במגבת תה נקייה (מגבת דקה, לא בד טרי). מכסים בכמה סנטימטרים של קרח.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
התזה של ורמוט
תה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2
שים במקרר ולתת צמרמורת במשך 4 שעות. זרוק קרח. לשטוף את המלפפון ואת פרוסות בצל ביסודיות, לנקז. יש לשטוף ולנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
התזה של ורמוט
3
לעקר את הצנצנות: אם אתם מתכננים לאחסן את החמוצים מחוץ למקרר לכל אורך זמן, תצטרך לעקר את הצנצנות לפני שימורים, ולחמם את הצנצנות הממולאות באמבט מים חמים לאחר השימורים.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
אם אתם מתכננים לאכול את החמוצים מיד ולאחסן אותם כל הזמן במקרר, אתה יכול לדלג על צעד אמבט מים. זה עדיין רעיון טוב לחטא את הצנצנות קודם, אתה יכול לעשות את זה על ידי הפעלת אותם דרך מדיח הכלים, או הצבת אותם בתנור 93° במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
כדי לעקר את הצנצנות לשימורים, מניחים צנצנות ריקות על מתלה מתכת בסיר שימורים גדול, 16 qt. (צנצנות חייב לנוח על מתלה בסיר, לא על החלק התחתון של הסיר). ממלאים מים חמים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום כדי להתחמם כדי לשמור על צנצנות חם ומוכן שימורים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר עם מלקחיים או jar lifters אחד אחד כמו שאתה יכול מלפפונים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
לעקר את המכסים על ידי הבאת סיר מים לרתיחה ושופכים מים על קערה המכילה את המכסים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מרתיחים חומץ, סוכר, תבלינים כבישה: בסיר 4 qt או 6 qt, מניחים את החומץ, הסוכר, וכל התבלינים. מביאים לרתיחה. לאחר שהסוכר נמס, מוסיפים את המלפפונים והבצל הפרוסים. מביאים לרתיחה שוב. ברגע פתרון חומץ הסוכר מתחיל לרתוח שוב, להשתמש בכפית מחורצת להתחיל לארוז את צנצנות חמות עם המלפפונים.
מרכיבים שתצטרך
כבישה תבלינים
ענפי שמיר שנקטפו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
לארוז צנצנות עם מלפפונים ובצל, לשפוך סירופ כבישה עליהם: הראשון לארוז צנצנת עד סנטימטר מן השפה עם הירקות. ואז לשפוך סירופ סוכר חומץ חם על הירקות עד סנטימטר וחצי מן השפה.
מרכיבים שתצטרך
סם ג
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ענפי שמיר שנקטפו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3 תותים קפואים ללא סוכר
10
נגב את השפה עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
11
מניחים מכסה מעוקר על הצנצנת. מאובטח עם להקת בורג מתכת.
12
תהליך אמבטיה חמה אם אתם מתכננים לאחסן מחוץ למקרר, צנצנות מלאות בתהליך מים חמים. להחזיר צנצנות מלאות לאותו סיר שימורים עם המים החמים כבר שלה. מפלס המים צריך להיות לפחות סנטימטר אחד מעל החלק העליון של הפחיות.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מביאים לרתיחה ולתת להרתיח קשה במשך 15 דקות, או 20 דקות עבור גבהים של 1001 עד 6,000 רגל. מעל 6,000 רגל, להרתיח במשך 25 דקות.
14
הסר צנצנות מחשיש.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. צנצנות צריך לעשות קול נפץ כמו חותם המכסים שלהם. אם מכסה אינו חותם כראוי, לא לאחסן את הצנצנת מחוץ למקרר.