חמישה ירקות מוקפצים עם עדשים
חמישה ירקות מוקפצים עם עדשים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן בישול, חמאה, חומץ יין לבן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 70%, המנה הזו מוצקה. נסו סטייק שומשום מוקפץ, מוקפץ בקר וברוקולי, ו מוקפץ בקר וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני שלבו את העדשים, 2 כוסות המים ו -3 / 4 כפית המלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסים חלקית, עד שהעדשים פשוט רכות אך לא מתפרקות, 25 עד 30 דקות.
מסננים במידת הצורך, מכסים ומניחים בצד.
בינתיים, במחבת טפלון גדולה או בווק, מחממים 1 כף מהשמן על אש גבוהה בינונית.
מוסיפים מחצית מהג ' ינג ' ר והבצל הירוק ומבשלים תוך ערבוב למשך 30 שניות.
מוסיפים את הלפת והגזר ומבשלים תוך ערבוב למשך 2 דקות.
מוסיפים 1 כוס מים, 3/4 כפית מלח וחומץ. מרתיחים עד שהירקות רכים ולא נשאר נוזלים בתבנית, כ -10 דקות.
מעבירים את הירקות לקערה גדולה.
באותה מחבת ממיסים את החמאה עם 2 כפות השמן הנותרות על אש גבוהה בינונית.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר והבצל הירוק הנותרים ומבשלים תוך ערבוב למשך 30 שניות.
מוסיפים את נבטי הבריסל ומבשלים תוך ערבוב למשך 2 דקות.
מוסיפים את השעועית הירוקה ואת הנותרים 1/3 כוס מים 1 כפית מלח. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהירקות פשוט רכים, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את תערובת הגזר ואת העדשים המרוקנות וזורקים בעדינות לאיחוד.
המלצת יין: הנה טיפ: כשאתה מתמודד עם רשימת יינות מלאה באלמונים, חפש אלזס פינו בלאן. זה ילך כמעט עם כל דבר, כולל המוקפץ יוצא הדופן הזה.