קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

חמישה תבלינים סיניים הליבוט עם פלפל אדום כבוש & ג'ינג'ר

חמישה תבלינים סיניים הליבוט עם פלפל אדום כבוש & ג'ינג'ר
סינית חמישה תבלינים הליבוט עם פלפל אדום כבוש & ג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גרידת תפוז, פלפל, שמן זרעי ענבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון תבלין חמישה סיני עם מרק ג'ינג'ר, בצל אדום כבוש, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הפוך את המלפפון החמוץ: בקערה חסינת חום, מערבבים יחד את פלפל וג ' ינג ' ר. בסיר קטן, מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה. כאשר המחבת חמה, מוסיפים את השום ומערבבים עד זהב קל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיף את החומץ, מירין, ו 2 Tbs. מים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
יוצקים את הנוזל הרותח על פלפל אדום וג ' ינג ' ר ולתת לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 20 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
5
הפוך את לשפשף התבלינים: בקערה קטנה, לערבב את החומרים spice rub. השתמש בקצות אצבעותיך כדי למזג היטב את ההתלהבות עם התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
לצלות את הדג: מעיל כל הצדדים של פילה הליבוט עם לשפשף ולהגדיר על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
מחממים את השמן במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ חם, לסדר את פילה הליבוט באופן שווה במחבת, בצד עור למעלה. לצרוב במשך כ 2 דקות, מבלי לזוז; ואז להשתמש מרית מתכת מחורץ כדי להרים חתיכת דגים ולבדוק את הצבע. (הערה: צפה בזהירות כך הסוכר לשפשף לא לשרוף. במידת הצורך, להפחית את החום.) כאשר הפילה משחימים יפה, להפוך אותם ולשים את המחבת בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
צלוי עד הליבוט הוא רק מבושל באמצע, 5 עד 6 דקות. (אם הפילה שלך עבה, לבדוק שוב כי הסוכר לשפשף לא לשרוף בזמן הדג הוא בתנור. אתה יכול להפוך את הדג על אחד או שני הקצוות כדי למנוע שריפת לשפשף.)
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מוציאים את המחבת מהתנור ומעבירים את ההליבוט לצלחות המשרתים.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מסננים את הפלפל האדום כבוש וג ' ינג ' ר, לזרוק את הנוזל, ולזרוק עם בצל ירוק ושמן שומשום בקערה קטנה. מעל כל חלק של הליבוט עם כמה חמוצים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
הליבוטהליבוט
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
הצעות למשקאות מחפשות ריזלינג פריך, מעט מתוק כמו אחוזת פריץ האג 2006 ריזלינג ממוסל ($18).
מרכיבים שתצטרך
ריזלינגריזלינג
6 מעטפות (0.19 אונקיות כל אחת) תערובת משקה קלה ללא סוכר בלימונדת תות6 מעטפות (0.19 אונקיות כל אחת) תערובת משקה קלה ללא סוכר בלימונדת תות
1
קלוריות
1
310, שומן
2
15, קלוריות שומן
1
140, שומן רווי
2
5, חלבון
3
36, שומן חד רווי
4
6, פחמימות
5
520, כולסטרול
6
55, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
6, שומן רב בלתי רווי
2
5, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.