חמישה תבלינים סיניים הליבוט עם פלפל אדום כבוש & ג'ינג'ר
סינית חמישה תבלינים הליבוט עם פלפל אדום כבוש & ג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גרידת תפוז, פלפל, שמן זרעי ענבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון תבלין חמישה סיני עם מרק ג'ינג'ר, בצל אדום כבוש, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
הפוך את המלפפון החמוץ: בקערה חסינת חום, מערבבים יחד את פלפל וג ' ינג ' ר. בסיר קטן, מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה. כאשר המחבת חמה, מוסיפים את השום ומערבבים עד זהב קל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
לצלות את הדג: מעיל כל הצדדים של פילה הליבוט עם לשפשף ולהגדיר על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוט
ממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
מחממים את השמן במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ חם, לסדר את פילה הליבוט באופן שווה במחבת, בצד עור למעלה. לצרוב במשך כ 2 דקות, מבלי לזוז; ואז להשתמש מרית מתכת מחורץ כדי להרים חתיכת דגים ולבדוק את הצבע. (הערה: צפה בזהירות כך הסוכר לשפשף לא לשרוף. במידת הצורך, להפחית את החום.) כאשר הפילה משחימים יפה, להפוך אותם ולשים את המחבת בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוט
מיץ לימון, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
צלוי עד הליבוט הוא רק מבושל באמצע, 5 עד 6 דקות. (אם הפילה שלך עבה, לבדוק שוב כי הסוכר לשפשף לא לשרוף בזמן הדג הוא בתנור. אתה יכול להפוך את הדג על אחד או שני הקצוות כדי למנוע שריפת לשפשף.)
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
מיץ לימון, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
מוציאים את המחבת מהתנור ומעבירים את ההליבוט לצלחות המשרתים.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מסננים את הפלפל האדום כבוש וג ' ינג ' ר, לזרוק את הנוזל, ולזרוק עם בצל ירוק ושמן שומשום בקערה קטנה. מעל כל חלק של הליבוט עם כמה חמוצים ומגישים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.